مطالب مرتبط:
شناسایی 10 هزار حلقه چاه غیرمجاز در اصفهان
فردا یکشنبه 21 اردیبهشت 1404 مدارس استان مرکزی تعطیل شد؟ / تعطیلی مدارس اراک 21 اردیبهشت 1404
لزوم تسریع در تامین مالی طرح انتقال آب خلیج فارس به استان کرمان/ بحران آب جدی است
آغوش باز سر مربی آلومینیوم اراک : قاب ماندگار احترام 7 شاگرد قدیمی ملوان به سید مجتبی حسینی
سیمکارت های کلاهبرداران اینترنتی از کجا تامین می شود؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 اردیبهشت 1404 ساعت 16:502025-05-10سياسي

حفر 13 حلقه چاه آب جدید برای تامین آب شرب اراک


نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حفر 13 حلقه چاه آب جدید به منظور تامین آب شرب اراک گفت: قسمتی از آب شرب مورد نیاز اراک از طریق چاه های در اختیار دستگاه ها مثل اوقاف و شهرداری تامین خواهد شد.

- ایسنا/مرکزی نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حفر 13 حلقه چاه آب جدید به منظور تامین آب شرب اراک گفت: قسمتی از آب شرب مورد نیاز اراک از طریق چاه های در اختیار دستگاه ها مثل اوقاف و شهرداری تامین خواهد شد.

نادرقلی ابراهیمی، 20 اردیبهشت در جلسه بررسی وضعیت تنش آبی شهر اراک اظهار کرد: با انتقال پساب و تکمیل شبکه آبیاری قطره ای، مشکل فضای سبز شهر اراک حل می شود که نیازمند جدیت و همت ویژه ای از سوی شهرداری اراک است.

وی با اشاره به پیش بینی 20 همت اعتبار برای اتصال 30 هزار چاه آب کشاورزی مشاعی به برق خورشیدی در قانون بودجه سال جاری گفت: سهم هر استان، هزار چاه آب است و فعلا بانک کشاورزی، بانک عامل برای اعطای تسهیلات است که بایستی هرچه زودتر از این فرصت استفاده کنیم.

ابراهیمی با تاکید بر ضرورت کشت سبزی و صیفی در سیستم های گلخانه ای به جهت کاهش مصرف انرژی تصریح کرد: واحدهای پرورش ماهی و مرغداری ها نباید مشمول قطعی برق شوند و کشاورزان نیز نباید مشمول قطعی برق طولانی مدت شوند.


برچسب ها: اراک - تامین آب شرب - مجلس شورای اسلامی - آب شرب - تامین - نماینده مردم - شورای اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

حفر 13 حلقه چاه آب جدید برای تامین آب شرب اراک

حفر 13 حلقه چاه آب جدید برای تامین آب شرب اراک