مطالب مرتبط:
اتوبوس در دستان نوجوان بی گواهینامه
ویدیویی از دود عجیب یک اتوبوس در مسجد سلیمان + فیلم
تماشای انیمیشن آموزشی در اتوبوس
11 کشته و 5 زخمی در پی برخورد کامیون با اتوبوس در اندونزی
کسب رتبه نخست خراسان جنوبی در کاهش تلفات تصادف درون شهری
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404 ساعت 12:102025-05-08حوادث

تصادف اتوبوس حامل کارگران پوشاک در کامبوج


وزارت کار کامبوج در بیانیه ای اعلام کرد: یک اتوبوس حامل کارگران پوشاک در استان کامپونگ اسپئو در جنوب غربی این کشور تصادف کرد و این حادثه یک کشته و 41 زخمی بر جای گذاشت.

- وزارت کار کامبوج در بیانیه ای اعلام کرد: یک اتوبوس حامل کارگران پوشاک در استان کامپونگ اسپئو در جنوب غربی این کشور تصادف کرد و این حادثه یک کشته و 41 زخمی بر جای گذاشت.

به گزارش به نقل از ایندیا تودی، وزارت کار کامبوج روز پنجشنبه در بیانیه ای اعلام کرد که یک اتوبوس حامل کارگران پوشاک در استان کامپونگ اسپئو در جنوب غربی کامبوج تصادف کرد و این حادثه یک کشته و 41 زخمی بر جای گذاشت.

این تصادف مرگبار ساعت 6:20 صبح به وقت محلی در جاده ملی 44 در شهر اودونگ مچی رخ داد، زمانی که راننده اتوبوس قبل از برخورد با یک وانت، از عقب به آن زد و به درخت برخورد کرد.

در این بیانیه آمده است: یک کارگر زن جان خود را از دست داد و 41 نفر دیگر زخمی شدند که حال پنج نفر از آنها وخیم است.

حمل و نقل کارگران با کامیون ها یا اتوبوس های روباز به کارخانه ها در این کشور جنوب شرقی آسیا رایج است.


برچسب ها: اتوبوس - کامبوج - کارگران - وزارت کار - کارگر - تصادف - بیانیه
آخرین اخبار سرویس:

تصادف اتوبوس حامل کارگران پوشاک در کامبوج

تصادف اتوبوس حامل کارگران پوشاک در کامبوج