مطالب مرتبط:
80 درصد آسیب های اجتماعی کشور در استان تهران/ تشکیل شورای اجتماعی استان بعد از 2 سال وقفه
رشد آسیب های اجتماعی تهدید جدی جوانی جمعیت است
مرتضوی: شهید رییسی از ظرفیت های اجتماعی در پیشبرد امور کشور استفاده می کرد
سد های تهران تنها 16 درصد آب دارند
سدهای تهران تنها 16 درصد آب دارند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 ساعت 10:452025-05-20سياسي

تهران میزبان 85 درصد از آسیب های اجتماعی کشور است

تهران میزبان 85 درصد از آسیب های اجتماعی کشور است

معاون سیاسی اجتماعی استاندار تهران با بیان اینکه تهران میزبان 85 درصد از آسیب های اجتماعی ایران است، گفت: روابط عمومی ها با اطلاع رسانی حرفه ای می توانند به کاهش این آسیب ها کمک کنند.

- تهران- معاون سیاسی اجتماعی استاندار تهران با بیان اینکه تهران میزبان 85 درصد از آسیب های اجتماعی ایران است، گفت: روابط عمومی ها با اطلاع رسانی حرفه ای می توانند به کاهش این آسیب ها کمک کنند.

به گزارش خبرنگار مهر ، حسین کاغذلو، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران، صبح دوشنبه در اولین نشست روابط عمومی های استان تهران در سال جدید، از نقش کلیدی این حوزه در اطلاع رسانی شفاف و تقویت اعتماد عمومی سخن گفت و با استناد به تجربه 27 ساله خود در مناصب اجرایی، خواستار ارتقای جایگاه روابط عمومی ها در ساختار اداری شد.

کاغذلو روابط عمومی ها را پل ارتباطی بین دولت و مردم توصیف کرد و گفت: این حوزه وظیفه دارد خدمات دولت را با اطلاعات دقیق و شفاف به مردم منتقل کند تا امیدواری و اعتماد به نظام تقویت شود.

او با اشاره به بیانات رهبر انقلاب مبنی بر اینکه روابط عمومی ها چشم بینا و زبان گویای مدیران هستند، افزود: اطلاع رسانی شفاف و مبتنی بر داده های کارشناسی شده، تأثیرگذاری عمیقی در جامعه دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تهران میزبان 85 درصد از آسیب های اجتماعی کشور است

تهران میزبان 85 درصد از آسیب های اجتماعی کشور است