مطالب مرتبط:
بهدانی؛ سکاندار جدید سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی
اعلام وصول سوال از وزیر نیرو درباره عدم برنامه ریزی برای تامین برق
آثار تاریخی و ساختمان های عمومی استان اصفهان در خطر نابودی قرار دارند/ برنامه ریزی برای جلوگیری از گسترش فرونشست
از برنامه خاموشی های احتمالی مطلع شوید
علی بهدانی سکاندار جدید سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 اردیبهشت 1404 ساعت 14:102025-04-27اقتصادي

برنامه ریزی برای کاهش خاموشی ها در کردستان انجام می شود


معاون مشترکین شرکت های توزیع نیروی برق استان کردستان از ناترازی برق در کشور و ضرورت مدیریت مصرف برق در استان با انجام برنامه ریزی لازم خبر داد.

- برنامه ریزی برای کاهش خاموشی ها در کردستان انجام می شود بیجار-معاون مشترکین شرکت های توزیع نیروی برق استان کردستان از ناترازی برق در کشور و ضرورت مدیریت مصرف برق در استان با انجام برنامه ریزی لازم خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، مهندس عطاالله نوروزی ظهر یکشنبه در جلسه مدیریت بحران که با محوریت گذر از پیک مصرف برق برگزار شد، اظهار کرد: موضوع ناترازی برق در کشور کاملاً مشهود است.

وی افزود: رشد مصرف و تأسیسات صنعت برق کشور، در حالی که 100 درصد شهرهای کشور از نعمت برق برخوردارند، بخش روستایی نیز 99.

9 درصد تحت پوشش است که این میزان، بالاتر از سطح جهانی است.

نوروزی در ادامه گفت: در استان کردستان هیچ روستایی بدون برق نیست و همه روستاها از نعمت برق برخوردارند.

معاون مشترکین شرکت های توزیع نیروی برق استان کردستان یکی از عوامل ناترازی برق را ظرفیت نامی نیروگاه های کشور و میزان تولید آن ها دانست و افزود: خاموشی های گسترده می تواند تبعات زیادی داشته باشد، از جمله قطع برق بیمارستان ها و مراکز حساس، اخلال در حمل و نقل و سایر مسائل مهم.


برچسب ها: برنامه ریزی - استان کردستان - کردستان - ناترازی برق - توزیع نیروی برق - مدیریت مصرف برق - استان
آخرین اخبار سرویس:

برنامه ریزی برای کاهش خاموشی ها در کردستان انجام می شود

برنامه ریزی برای کاهش خاموشی ها در کردستان انجام می شود