مطالب مرتبط:
بهترین تلفن های همراه اندروید سال 2025 از نگاه گاردین
بهترین تلفن های همراه اندروید سال 2025 از نگاه گاردین
یک سال انتظار و 2 میلیون تومان برای رسیدن به ماشین محبوب
یک سال انتظار و 2 میلیون تومان برای رسیدن به ماشین محبوب
هزینه عمل بینی در سال 1404 / با چند میلیون می توانیم عمل بینی انجام دهیم؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404 ساعت 11:352025-05-14سياسي

سال گذشته 28 میلیون بار تلفن 112 زنگ خورد


سخنگوی جمعیت هلال احمر نسبت به مزاحمت های تلفنی برای سامانه 112 انتقاد و تاکید کرد: اشغال شدن این خط به قیمت از دست رفتن جان هموطنان بسیاری تمام می شود.

- سخنگوی جمعیت هلال احمر نسبت به مزاحمت های تلفنی برای سامانه 112 انتقاد و تاکید کرد: اشغال شدن این خط به قیمت از دست رفتن جان هموطنان بسیاری تمام می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، مجتبی خالدی سخنگوی جمعیت هلال احمر با اشاره به اقدامات داوطلبانه مردم در این جمعیت و خدمت رسانی به ملت ایران گفت: افراد در هر سن و شغلی و موقعیت اجتماعی می توانند در این جمعیت داوطلب شوند.

حتی همکاران رادیو می توانند در مواقع بحران، در استودیوی هلال حضور پیدا کرده و نسبت به آرام سازی جو جامعه اقدام کنند.

وی افزود: در سال گذشته 28 میلیون بار تلفن 112 زنگ خورد و یک میلیون و 800 هزار نفر به کمکِ جمعیت هلال احمر، سازمان داوطلبان، معاونت بهداشت و درمان و داروخانه ها نیاز داشتند.

خالدی از مزاحمت های تلفنی هم انتقاد کرد و افزود: اگر سیم کارت در گوشی نباشد، می توان با امداد 112 تماس گرفت ولی برخی کم لطفی ها را نیز شاهد هستیم.

وی با بیان این که خطوط هلال احمر محدود است و مزاحمت ها موجب می شود بسیاری افرادِ نیازمند به کمکِ فوری پشت خط بمانند؛ خاصه این که در حوادث ترافیکی و کوهستان، انفجار، آوار و… گرفتار هستند، گفت: سا


برچسب ها: سخنگوی جمعیت هلال احمر - جمعیت هلال احمر - هلال احمر - جمعیت - هلال - میلیون - داوطلب
آخرین اخبار سرویس:

سال گذشته 28 میلیون بار تلفن 112 زنگ خورد

سال گذشته 28 میلیون بار تلفن 112 زنگ خورد