مطالب مرتبط:
خواب آلودگی راننده کامیون در فارس سه نفر را راهی قبرستان کرد
عکس/ شاخص آلودگی هوای تهران امروز 30 اردیبهشت
اقدامات مدیریت شهری در کاهش آلودگی هوا موثر است
لزوم استفاده از ظرفیت های بین المللی برای مدیریت آلودگی هوا
فوت سالانه 50 هزار نفر در استان تهران بر اثر آلودگی ناشی از ذرات معلق
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 ساعت 17:052025-05-19حوادث

فارس/ خواب آلودگی راننده باعث مرگ 3 نفر شد


رییس پلیس راه جنوب استان فارس با اشاره به اینکه در این حادثه راننده کامیون مجروح و سه سرنشین سمند نیز به دلیل شدت جراحات وارده فوت کرده اند، - رییس پلیس راه جنوب استان فارس با اشاره به اینکه در این حادثه راننده کامیون مجروح و سه سرنشین سمند نیز به دلیل شدت جراحات وارده فوت کرده اند، گفت: بنا به نظر کارشناسان علت این تصادف، انحراف به چپ از سوی راننده کامیون ناشی از خستگی و خواب آلودگی اعلام شده است.

رییس پلیس راه جنوب استان فارس از برخورد کامیون با سواری سمند به دلیل انحراف به چپ از سوی راننده کامیون ناشی از خستگی و خواب آلودگی خبر داد و گفت: در این حادثه سه نفر فوت و یک نفر نیز مجروح شده است.

  به گزارش ایرنا، سرهنگ مهران احمدی دوشنبه در این باره گفت: امروز بیست و نهم اردیبهشت ماه، از طریق مرکز فوریت های پلیسی 110 یک فقره تصادف منجر به فوت در محور مواصلاتی فراشبند-جم گزارش و بلافاصله تیمی از عوامل پلیس راه به همراه دیگر نیروهای امدادی برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

  وی خاطر نشان کرد: در بررسی های به عمل آمده مشخص شد سواری سمند حامل سه سرنشین با یک دستگاه کامیون برخورد کرده است.

  رییس پلیس راه جنوب استان فارس با اشاره به اینکه در این حادثه راننده کامیون مجروح و سه سرنشین سمند نیز به دلیل شدت جراحات وارده فوت کرده اند، گ


برچسب ها: رییس پلیس راه - خواب آلودگی - کامیون - راننده - استان فارس - رییس پلیس - پلیس راه
آخرین اخبار سرویس:

فارس/ خواب آلودگی راننده باعث مرگ 3 نفر شد

فارس/ خواب آلودگی راننده باعث مرگ 3 نفر شد