مطالب مرتبط:
شهرام دبیری چرا عزل شد؟/ معاون ارتباطات دفتر رییس جمهور: افزایش نرخ ارز برنامه دولت نبود
افزایش 51 درصدی قیمت محصولات داروسازی دانا؛ 38 قلم محصول گران تر شد
برنامه ریزی برای افزایش 10 برابری تولید برق خورشیدی در تهران
گسترش تولید عصاره ها در جهاد دانشگاهی/افزایش صادرات عصاره زعفران به کانادا و کره جنوبی
لزوم برنامه ریزی جامع برای افزایش سهم بازار سایپایدک/ بازارهای صادراتی فعال می شوند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 اردیبهشت 1404 ساعت 10:052025-04-29اقتصادي

برنامه وزارت ارتباطات برای افزایش حجم صادرات محصولات فاوا و دانش بنیان


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در دو حوزه خدمات و محصولات ظرفیت های خوبی را در کشور داریم که شرکت های دانش بنیان ما در سنوات گذشته به آن دست پیدا کرده اند و برنامه ریزی کرده ایم که در دولت چهاردهم حجم صادرات خود را در محصولات فاوا و دانش بنیان .

- برنامه وزارت ارتباطات برای افزایش حجم صادرات محصولات فاوا و دانش بنیان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در دو حوزه خدمات و محصولات ظرفیت های خوبی را در کشور داریم که شرکت های دانش بنیان ما در سنوات گذشته به آن دست پیدا کرده اند و برنامه ریزی کرده ایم که در دولت چهاردهم حجم صادرات خود را در محصولات فاوا و دانش بنیان به بیش از 10 برابر ارتقا دهیم.

به گزارش ایسنا، روز گذشته مراسم افتتاحیه رسمی هفتمین نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران با حضور وزیر صمت، وزیر جهاد کشاورزی، رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران و جمعی از مقامات کشورهای مختلف جهان اکنون برگزار شد.

به گفته مسئولان ایران اکسپو عرصه خلق و ارائه فرصت های تجاری بی نظیر است و بیش از یک هزار شرکت ایرانی توانمندی صادراتی خود را به نمایش گذاشتند و گفت وگوهای تجاری و رایزنی های سیاسی زمینه انعقاد قراردادهای جدید را برای توسعه تجارت فراهم می کند.


برچسب ها: دانش بنیان - ارتباطات و فناوری اطلاعات - محصولات - شرکت های دانش بنیان - ارتباطات - ارتباطات و فناوری - بنیان
آخرین اخبار سرویس:

برنامه وزارت ارتباطات برای افزایش حجم صادرات محصولات فاوا و دانش بنیان

برنامه وزارت ارتباطات برای افزایش حجم صادرات محصولات فاوا و دانش بنیان