مطالب مرتبط:
مدارس طبیعت در سطح کودکان و دانش آموزان راه اندازی می شود
تغییر و راه اندازی تحول دیجیتال در ارائه خدمات به مشترکین آب و فاضلاب استان قزوین
بازارچه مرزی «شاهگل» سیستان راه اندازی می شود
راه اندازی 1000 هکتار گلخانه در پایاب سد خداآفرین
مرکز ارتباطات مردمی 1526 امور مالیاتی لرستان راه اندازی شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1404 ساعت 15:302025-05-07اجتماعي

مدارس طبیعت راه اندازی می شود


معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: راه اندازی مدارس طبیعت برای سطح کودکان و دانش آموزان مد نظر قرار دارد.

- معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: راه اندازی مدارس طبیعت برای سطح کودکان و دانش آموزان مد نظر قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، هادی کیا دلیری معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست امروز در نشست خبری در سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: کشورهای توسعه یافته از خدمات طبیعت بهره می برند اما کشورهای در حال توسعه یا توسعه نیافته از اصل طبیعت استفاده می کنند.

وی با تاکید بر اینکه خدمات طبیعت رایگان نیست، اظهار کرد: ارزش گذاری یک روش پیشگیری است و موظف هستیم آن را در محاسبات ملی لحاظ کنیم.

وی با اشاره به خسارات وارد شده به جنگل های شمال و زاگرس در چند سال اخیر گفت: اگر قرار باشد حاصلخیزی زاگرس را برگردانیم، باید نصف درآمد یک سال فروش نفت کشور را هزینه کنیم.

کیا دلیری در ادامه اظهار کرد: بحث راه اندازی مدارس طبیعت در سطح کودکان و دانش آموزان بحث جدی است.

در این میان نقش آموزش بسیار برجسته است که باید به آن توجه ویژه شود و این موضوع مد نظر است.

وی افزود: تفاهمنامه ای هم در این خصوص با وزارت آموزش و پرورش منعقد کردیم تا بحث محیط یار را راه اندازی کنیم.


برچسب ها: سازمان حفاظت محیط زیست - حفاظت محیط زیست - مشارکت های مردمی - محیط زیست - معاون آموزش - طبیعت - راه اندازی
آخرین اخبار سرویس:

مدارس طبیعت راه اندازی می شود

مدارس طبیعت راه اندازی می شود