مطالب مرتبط:
بسیج تمام امکانات نیروی دریایی سپاه برای کمک به حادثه بندر شهید رجایی + فیلم
مهاجرانی: هیچ گونه آلودگی شیمیایی و محیطی در مناطق مسکونی بندر شهید رجایی وجود ندارد
هیچ گونه آلودگی های شیمیایی در مناطق مسکونی بندر شهید رجایی وجود ندارد
هیچ گونه آلودگی ناشی از انفجار بندر شهید رجایی در مناطق مسکونی وجود ندارد
خاکسپاری 2 جانباخته حادثه بندر شهید رجایی/ ویدئو
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 ساعت 14:052025-04-30اجتماعي

مهار آلودگی حادثه بندر شهید رجایی با بستن کانال های دریایی


معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست گفت: با عملکرد این سازمان تمام کانال های منتهی به دریا در بندر شهید رجایی مسدود شد تا پسماندهای آلوده به خلیج فارس ورود پیدا نکنند.

- مهار آلودگی حادثه بندر شهید رجایی با بستن کانال های دریایی معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست گفت: با عملکرد این سازمان تمام کانال های منتهی به دریا در بندر شهید رجایی مسدود شد تا پسماند های آلوده به خلیج فارس ورود پیدا نکنند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، احمد رضا لاهیجان زاده معاون محیط زیست دریایی و تالاب های سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص اثرات مخرب زیست محیطی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بر آب های خلیج فارس اظهار داشت: یکی از مهمترین اثرات مخرب احتمالی که محیط زیست خلیج فارس را در این حادثه تهدید می کرد، ورود پساب های آلوده و ضایعات به آب دریا بود که در نخستین فرصت این امر مهار شد.

معاون محیط زیست دریایی و تالاب های سازمان حفاظت محیط زیست، ادامه داد: در همین راستا با عملکرد به موقع سازمان محیط زیست و همکاری اداره و بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، تمام کانال های منتهی به دریا در بندر شهید رجایی مسدود شد تا به این ترتیب از ورود پساب های آلوده و ضایعات به خلیج فارس، جلوگیری شود.


برچسب ها: بندر شهید رجایی - محیط زیست - شهید رجایی - محیط زیست دریایی - معاون محیط زیست - خلیج فارس - دریا
آخرین اخبار سرویس:

مهار آلودگی حادثه بندر شهید رجایی با بستن کانال های دریایی

مهار آلودگی حادثه بندر شهید رجایی با بستن کانال های دریایی