مطالب مرتبط:
هفت درصد گوشت قرمز مورد نیاز کشور با ارز ترجیحی وارد می شود
استاندار: البرز تامین کننده حدود 50 درصد داروی کشور است
هفت درصد گوشت قرمز مورد نیاز کشور با ارز ترجیحی وارد می شود
جمعیت سالمند خمین 6 درصد بیشتر از میانگین کشور است
البرز تامین کننده حدود 50 درصد داروی کشور است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404 ساعت 15:502025-05-14اقتصادي

گواهی کشف معادن کشور تنها دو درصد ذخایر درون زمین را شامل می شود


رییس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور گفت: ایران با در اختیار داشتن 27/3 تریلیون دلار از منابع طبیعی شامل نفت، گاز، مواد معدنی، دریا و جنگل در رتبه پنجم دنیا است و بخش معدن کشور حداقل 1400 میلیارد دلار ارزش دارد؛ - گواهی کشف معادن کشور تنها دو درصد ذخایر درون زمین را شامل می شود رییس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور گفت: ایران با در اختیار داشتن 27/3 تریلیون دلار از منابع طبیعی شامل نفت، گاز، مواد معدنی، دریا و جنگل در رتبه پنجم دنیا است و بخش معدن کشور حداقل 1400 میلیارد دلار ارزش دارد؛ ولی تمامی آن چه تاکنون کشف شده و گواهی کشف دریافت کرده، حدود 29 میلیارد دلار و حدود دو درصد درون زمین است.

به گزارش ایسنا، دکتر داریوش اسماعیلی که به استان خراسان رضوی سفر کرده است، ایران را از نظر پتانسیل معدنی در دنیا دارای جایگاه خاصی دانست و گفت: ایران در کمربند کوهزایی آلپ-هیمالیا واقع شده است و این موقعیت، مضراتی از جمله بروز زلزله های مختلف در سراسر کشور را به دنبال دارد و در کنار آن نیز وجود پتانسیل معدنی بالا در کشور نیز از مزایای قرارگیری ایران در کمربند کوهزایی است.

وی خاطرنشان کرد: کل کشور و همچنین خراسان های رضوی، جنوبی و شمالی جزء مناطق دارای ظرفیت بالای معدنی است و سنگ آهن مجموعه سنگان و طلا و مس موجود در این استان ها


برچسب ها: سازمان زمین شناسی - معدن - اکتشافات معدنی - گواهی کشف - معدنی - کشور - منابع طبیعی
آخرین اخبار سرویس:

گواهی کشف معادن کشور تنها دو درصد ذخایر درون زمین را شامل می شود

گواهی کشف معادن کشور تنها دو درصد ذخایر درون زمین را شامل می شود