مطالب مرتبط:
مراسم بزرگداشت شهدای خدمت از 25 اردیبهشت آغاز می شود
بزرگداشت «شهدای خدمت» در زنجان
سمنان میزبان بزرگداشت «شهدای خدمت»
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران: مراسم بزرگداشت شهدای خدمت از 25 اردیبهشت 1404 برگزار می شود
بزرگداشت شهدای خدمت وظیفه همگانی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404 ساعت 16:002025-05-05سياسي

مدیران استان قزوین بزرگداشت شهدای خدمت را جدی بگیرند


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین با بیان اینکه بزرگداشت شهدای خدمت وظیفه همگانی است، گفت: مدیران بزرگداشت شهدای خدمت را جدی بگیرند.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، شهرام احمدپور در جلسه مشترک بزرگداشت اولین سالگرد شهدای خدمت و رییس جمهور شهید و شورای هماهنگی دفاع مقدس استان با محوریت گرامیداشت چهل وسومین سالروز آزادسازی خرمشهر، این رویداد را یکی از ارزشمندترین فتح های طول تاریخ ایران صورت گرفته توصیف کرد.

معاون سیاسی استاندار قزوین گفت: خرمشهر، نماد مقاومت ملی و ایستادگی در برابر دشمن است و لازم است ابعاد مختلف این حماسه برای نسل جوان تبیین شود، این موضوع باید در حوزه، دانشگاه، مدارس و بین جوانان صورت گیرد.

وی با اشاره به برنامه ریزی برای برگزاری مراسم باشکوه سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر، تصریح کرد: برنامه های این روز باید به صورت مردمی و با روایتگری شاهدان عینی برگزار شود تا بتوانیم این رویداد مهم را به درستی تبیین کنیم.

معاون استاندار قزوین آزادسازی خرمشهر را بخش مهمی از اصیل ترین مقاومت ملی ایران دانست و بر ضرورت پاسداشت این حماسه تأکید کرد.

وی با تأکید بر اهمیت برگزاری باشکوه مراسم بزرگداشت شهدای خدمت، ادامه داد: با توجه به اهتمام ویژه و حکم رییس جمهور در این خصوص، استانداران سراسر کشور موظف به ب


برچسب ها: شهدای خدمت - بزرگداشت - استاندار قزوین - معاون سیاسی - استان - شهدای - معاون سیاسی استاندار
آخرین اخبار سرویس:

مدیران استان قزوین بزرگداشت شهدای خدمت را جدی بگیرند

مدیران استان قزوین بزرگداشت شهدای خدمت را جدی بگیرند