مطالب مرتبط:
هشدار رییس کل دادگستری استان بوشهر در مورد قطع برق صنایع
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با مدیر کل بازرسی استان کرمان دیدار کرد
کشف سلاح های شکاری غیرمجاز در استان بوشهر
تشریح برنامه های دهه کرامت در استان بوشهر
وضعیت جوی و دریایی استان بوشهر تا جمعه آرام است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 اردیبهشت 1404 ساعت 19:002025-04-28سياسي

صنایع استان بوشهر نگاه ویژه ای به نیروهای بومی داشته باشند


قائم مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: صنایع استان بوشهر نگاه ویژه ای به نیروهای بومی داشته باشند.

- بوشهر- قائم مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: صنایع استان بوشهر نگاه ویژه ای به نیروهای بومی داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر ، سید امیر مرتضوی در بازدید از شرکت های منطقه ویژه اقتصادی بوشهر اظهار کرد: امروز در بازدید که از این شرکت ها داشتیم در جریان توانمندی ها و قابلیت های این شرکت ها در حوزه تولید و خدمات قرار گرفتیم و باید تلاش کنیم که این ظرفیت ها به صورت حداکثری مورد استفاده قرار گیرند.

قائم مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه حمایت از تولید را یک ضرورت دانست و اضافه کرد: باید با برگزاری نشست ستاد اقتصاد مقاومتی در استان به مسائل و مشکلات فعالان این حوزه توجه شود.

وی قطعی برق را یکی از معضلات و مشکلات اساسی برای تولید دانست و افزود: خاموشی برق باید فقط طبق برنامه و با کمترین زمان انجام شود و اداره برق حق قطع برق بدون اطلاع قبلی را ندارد.

مرتضوی از برنامه ریزی برای تسریع در روند صدور مجوزها و تسهیل در ثبت اختراعات خبر داد و اضافه کرد: از فعالان اقتصادی انتظار می رود که در استفاده از نیروهای بومی تلاش بیشتری کنند.


برچسب ها: پیشگیری از وقوع جرم - معاونت اجتماعی - نیروهای بومی - استان بوشهر - قوه قضاییه - قائم مقام - بوشهر
آخرین اخبار سرویس:

صنایع استان بوشهر نگاه ویژه ای به نیروهای بومی داشته باشند

صنایع استان بوشهر نگاه ویژه ای به نیروهای بومی داشته باشند