مطالب مرتبط:
بهره مندی 219هزار و 738 خانوار استان از کالا برگ الکترونیکی
تأکید سردار جعفری بر ضرورت سرمایه گذاری در تولید به منظور تحقق شعار سال / بهره گیری از ظرفیت های ملی و استانی یک ضرورت است
بهره مندی 240 نفر از روستاییان بندرگز از خدمات سلامت هلال احمر
توجه به ظرفیت بخش خصوصی مسیر جهش در بهره وری، نوآوری و صادرات
فرهنگ صرفه جویی صحیح در مصرف برق ترویج یابد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 اردیبهشت 1404 ساعت 19:552025-04-27سياسي

بهره مندی از ظرفیت های مردمی برای ترویج فرهنگ صلح و سازش


افزایش استفاده از ظرفیت های مردمی برای ترویج فرهنگ صلح و سازش بوده و فعالیت های ستاد صبر در گلستان باید پررنگتر شود.

- بهره مندی از ظرفیت های مردمی برای ترویج فرهنگ صلح و سازش ایسنا/گلستان رییس کل دادگستری گلستان گفت: افزایش استفاده از ظرفیت های مردمی برای ترویج فرهنگ صلح و سازش بوده و فعالیت های ستاد صبر در گلستان باید پررنگتر شود.

حیدر آسیابی امروز یکشنبه 7 اردیبهشت در جلسه برنامه ریزی ستاد صبر استان با قدردانی از اقدامات مرکز حل اختلاف استان در سال 1403 گفت: معرفی چهره ماندگار صلح یکی از این اقدامات اثرگذار بود که علاوه بر انگیزه به فعالان در عرصه صلح و سازش، نگاه ها را به سمت مصالحه در حل و فصل دعاوی و اختلافات بیشتر معطوف کرد.

وی افزود: ستاد صبر، نهادی مردمی است و خوشبختانه با استفاده از ظرفیت های مردمی تاکنون موفق عمل کرده و امیدواریم امسال هم با برنامه ریزی دقیق و ایجاد هم افزایی بتواند در توسعه فرهنگ صلح و سازش که در سند تحول قضایی هم بر آن تأکید شده است، توفیقات بیشتری هم داشته باشد.

آسیابی در ادامه گفت: در ترویج فرهنگ صبر باید مستمر و پیوسته عمل کرد تا در بلندمدت در مواردی مانند کاهش خشونت، افزایش تاب آوری اجتماعی و بهبود مهارت های کنترل خشم، به نتایج موردنظر نائل آمد .


برچسب ها: استفاده از ظرفیت های مردمی - ظرفیت های مردمی - فرهنگ صلح و سازش - صلح و سازش - ترویج فرهنگ - مردمی - ظرفیت
آخرین اخبار سرویس:

بهره مندی از ظرفیت های مردمی برای ترویج فرهنگ صلح و سازش

بهره مندی از ظرفیت های مردمی برای ترویج فرهنگ صلح و سازش