مطالب مرتبط:
بهترین بندگان از دیدگاه امام رضا (ع) چه ویژگی هایی دارند؟ | روایت الهام بخش رضوی
بهترین بندگان از دیدگاه امام رضا (ع) چه ویژگی هایی دارند؟ | روایت الهام بخش رضوی
بهترین بندگان از دیدگاه امام رضا (ع) چه ویژگی هایی دارند؟ | روایت الهام بخش رضوی
استقبال 75 هزار بازدیدکننده از نمایشگاه گل و گیاه مشهد
بازدید از نمایشگاه گل و گیاه در مشهد رکورد زد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404 ساعت 12:052025-05-11فرهنگي

3 روایت از هنر در مشهد؛ نمایشگاه هایی از نگاه هنرجویان و اساتید


3 نمایشگاه هنری با موضوعات و رویکردهای متفاوت در مشهد گشایش یافتند؛ نمایشگاه عکاسی «شام آخر»، نمایشگاه نقاشی «پرواز خطوط» و نمایشگاه نقاشی «بی طرف» بخشی از این نمایشگاه هستند.

- ایسنا/خراسان رضوی 3 نمایشگاه هنری با موضوعات و رویکردهای متفاوت در مشهد گشایش یافتند؛ نمایشگاه عکاسی شام آخر ، نمایشگاه نقاشی پرواز خطوط و نمایشگاه نقاشی بی طرف بخشی از این نمایشگاه هستند.

هرکدام از این نمایشگاه ها دریچه ای متفاوت به دنیای هنر گشودند و فرصتی بودند برای بروز استعداد هنرجویان و دانشجویانی که در ابتدای مسیر هنری خود قرار دارند.

شام آخر ، تلاقی طبیعت و معماری از نگاه هنرجویان هنرستان سمپاد سعدی بهناز اکبرزاده، یکی از هنرآموزان و نمایشگاه گردان نمایشگاه گروهی عکاسی شام آخر در گفت وگو با ایسنا بیان کرد: با توجه به برگزاری چندین نمایشگاه قبلی توسط هنرستان، تصمیم گرفتیم با همراهی هنرجویان پایه دوازدهم رشته فتوگرافیک یک بار دیگر فضایی برای عرضه آثارشان ایجاد کنیم که تا این لحظه، بازتاب بسیار مثبتی از سوی بازدیدکنندگان دریافت کرده ایم.

وی افزود: هدف از این نمایشگاه، نمایش ظرفیت بالای هنری دانش آموزان بود؛ برخی آثار در سطحی ارائه شدند که می توان آن ها را هم تراز با کارهای دانشجویی دانست.


برچسب ها: نمایشگاه - نمایشگاه نقاشی - نمایشگاه عکاسی - نمایشگاه هنری - نقاشی - متفاوت - هنرجویان هنرستان
آخرین اخبار سرویس:

3 روایت از هنر در مشهد؛ نمایشگاه هایی از نگاه هنرجویان و اساتید

3 روایت از هنر در مشهد؛ نمایشگاه هایی از نگاه هنرجویان و اساتید