مطالب مرتبط:
راهپیمایی جمعه های خشم در استان های سمنان، قزوین و لرستان
بغض و صدای لرزان مبینا نصیری برای مردم بندرعباس
غریب آبادی: حق مردم فلسطین باید به آن ها برگردانده شود
غریب آبادی: کوچ اجباری و نسل کشی، هدف اصلی رژیم اسراییل در مواجه با مردم فلسطین است
ببینید | هم دردی مردم فلسطین، سوریه و لبنان با حادثه دیدگان هرمزگانی ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 ساعت 11:452025-05-01سياسي

راهپیمایی جمعه های خشم؛ پژواک صدای مظلومیت مردم مقاوم فلسطین


شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اعلام کرد: راهپیمایی جمعه های خشم 12 اردیبهشت در استان های سمنان، قزوین و لرستان برگزار می شود.

- شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اعلام کرد: راهپیمایی جمعه های خشم 12 اردیبهشت در استان های سمنان، قزوین و لرستان برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: راهپیمایی جمعه های خشم 12 اردیبهشت در استان های سمنان، قزوین و لرستان برگزار می شود.

متن اطلاعیه به شرح زیر است: بسم الله الرحمن الرحیم در حالیکه غزه مظلوم و مقاوم در آتش ظلم و جنایت دژخیمان صهیونیستی می سوزد و کرامت انسان ها در پنجه های آلوده به خون ستمگران لگدمال می شود و مردم مسلمان و مقاوم فلسطین بار دیگر بر عزم پولادین خویش در مصاف با ظلم و ستم استکبار جهانی پای می فشارند و در هنگامه ای که با کمال اندوه و تأثر، رژیم وحشی و خون آشام صهیونیستی با حملات سبعانه و سنگین خود به اردوگاه یبنا و محله الفرحین در غزه مردان و زنان و کودکان بی دفاع این دیار را به خاک و خون می کشد سکوت و بی تفاوتی شرم آور است.

راهپیمایی جمعه های خشم مردم ایران فریادی است علیه سکوت مرگبار مجامع بین المللی و دولت های به ظاهر حامی حقوق بشر.


برچسب ها: تبلیغات اسلامی - شورای هماهنگی - راهپیمایی - برگزار - اردیبهشت - تبلیغات - هماهنگی
آخرین اخبار سرویس:

راهپیمایی جمعه های خشم؛ پژواک صدای مظلومیت مردم مقاوم فلسطین

راهپیمایی جمعه های خشم؛ پژواک صدای مظلومیت مردم مقاوم فلسطین