مطالب مرتبط:
ببینید | استفاده فعال از ربات انسان نما برای سمپاشی محصولات کشاورزی در چین
تولید برق با استفاده از گرمای بدن انسان
تولید تسلا در آمریکا مختل شد
پیام محمد خاتمی برای درگذشت پاپ/ پیش قدمی پاپ در گفتگو با رهبران برجسته دینی، مانند آیت الله سیستانی نشانه ای از باور او به حرمت انسان از منظر دین بود
انقلاب کوانتومی در راه است؛ کیش و مات مغز انسان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 اردیبهشت 1404 ساعت 08:552025-04-23اقتصادي

تسلا در بن بست مواد اولیه / تولید ربات های انسان نمای ماسک نیاز به مجوز چین دارد


به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت تسلا، اعلام کرد که تولید ربات های انسان نمای این شرکت با نام «اپتیموس» به طور مستقیم از سیاست های صادراتی جدید چین تأثیر گرفته است؛ - به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت تسلا، اعلام کرد که تولید ربات های انسان نمای این شرکت با نام اپتیموس به طور مستقیم از سیاست های صادراتی جدید چین تأثیر گرفته است؛ سیاست هایی که صادرات آهن رباهای مبتنی بر عناصر خاکی کمیاب را محدود می کند.

ماسک سه شنبه شب، در یک نشست آنلاین که برای اعلام گزارش مالی تسلا برگزار شده بود، گفت: چین خواستار تضمین هایی شده که این آهن رباها در مقاصد نظامی به کار نروند و ما در حال همکاری با مقامات پکن برای دریافت مجوز صادرات هستیم.

او در ادامه افزود: چین فقط می خواهد مطمئن شود که این آهن رباها برای مقاصد نظامی استفاده نمی شوند، که از نظر من کاملاً منطقی است.

این آهن رباها فقط در یک ربات انسان نما استفاده می شوند.

این یک سلاح نیست.

  پاسخ چین به تعرفه های آمریکا؛ محدودیت بر صادرات فلزات نادر   در ماه جاری میلادی، چین در واکنش به افزایش تعرفه های گمرکی آمریکا، محدودیت های تازه ای را بر صادرات فلزات نادر اعمال کرد.


برچسب ها: صادرات - برگزار - بین الملل - ماسک - شرکت - مدیرعامل - خبرگزاری
آخرین اخبار سرویس:

تسلا در بن بست مواد اولیه / تولید ربات های انسان نمای ماسک نیاز به مجوز چین دارد

تسلا در بن بست مواد اولیه / تولید ربات های انسان نمای ماسک نیاز به مجوز چین دارد