مطالب مرتبط:
وزیر صمت به همراه رییس جمهور پروژه های استانی را افتتاح می کند
اینفوگرافی/ وضعیت شاخص استانی محیط کسب و کار در زمستان 1403
تدوین برش استانی بودجه برای حمایت از فرهنگ و هنر
تصاویر/ اختتامیه هفتمین دوره استانی جشنواره علامه حلی در ایلام
برگزاری جشن قهرمانی تراکتور با حضور پیشکسوتان و چهره های ملی و استانی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404 ساعت 15:502025-05-15سياسي

مسائل استانی به روسای دادگستری تفویض اختیار می شود


رییس قوه قضاییه خواستار ارائه پیشنهاد از شورای اداری برای رفع مشکلات استان شد و گقت: آن دسته از مسائل که قابل تفویض هستند، تفویض می شوند و اعتقاد من این است که نمی توان برای تمام استان ها یک نسخه پیچید و هر استان مسائل خاص خود را دارد.

- ایسنا/مازندران رییس قوه قضاییه خواستار ارائه پیشنهاد از شورای اداری برای رفع مشکلات استان شد و گقت: آن دسته از مسائل که قابل تفویض هستند، تفویض می شوند و اعتقاد من این است که نمی توان برای تمام استان ها یک نسخه پیچید و هر استان مسائل خاص خود را دارد.

حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای پنج شنبه 25 اردیبهشت در سفر به مازندران با حضور در جلسه شورای اداری ضمن تشکر از شهدای خدمت اظهار کرد: در هر کشوری اگر تنهاهمین یک مشکل پیش می آمد کشور دچار مشکلات جدی می شد اما با مشکلات عدیده ای که داشتیم از بحران بیرون آمدیم.

او افزود: سفرها برای مردم ایجاد زحمت می کند و از خدا می خواهم در قبال این زحمت بتوانیم کاری برای استان انجام دهیم.

رییس قوه قضاییه با اشاره به سخنان استاندار مازندران بر نبود اختلاف میان مسئولان، بیان کرد: جای خوشحالی دارد، اگر هم فکر و همدل باشیم پیش می رویم.

او با بیان اینکه استان مازندران با همه ویژگی ها عالم پرور، شهیدپرور و از ابتدای انقلاب، حاضر در تمان صحنه ها بوده، یادآور شد: مشارکت


برچسب ها: استان - شورای اداری - رییس قوه قضاییه - مسائل - مشکلات - مشکلات استان - مشکل
آخرین اخبار سرویس:

مسائل استانی به روسای دادگستری تفویض اختیار می شود

مسائل استانی به روسای دادگستری تفویض اختیار می شود