مطالب مرتبط:
هشدار نسبت به وزش باد شدید در تهران تا ساعت 9 امشب
وزش باد شدید در تهران تا ساعت 9 شب
هشدار به تهرانی ها درباره وزش باد شدید در تهران
واژگونی حصار پروژه شهرداری در تجریش بر اثر وزش باد ! + فیلم
وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در لرستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 اردیبهشت 1404 ساعت 09:452025-04-26اجتماعي

ادامه وزش باد شدید در البرز


مدیرکل هواشناسی البرز با اشاره به وزش باد شدید در البرز، از مردم خواست خودروی خود را کنار ساختمان های نیمه کاره، درختان کهنسال و تابلوهای تبلیغاتی پارک نکنند.

- ایسنا/البرز مدیرکل هواشناسی البرز با اشاره به وزش باد شدید در البرز، از مردم خواست خودروی خود را کنار ساختمان های نیمه کاره، درختان کهنسال و تابلوهای تبلیغاتی پارک نکنند.

آرش بهاروند احمدی در گفت و گو با ایسنا، گفت: الگوهای پیش یابی حاکی از شرایط جوی ناپایدار تا اواسط این هفته در منطقه البرز مرکزی است که به موجب آن در بعضی ساعات وزش باد لحظه ای و شدید و گرد و خاک به ویژه در بخش های مرکزی و جنوبی و در ارتفاعات رگبار پراکنده و رعد و برق پیش بینی می شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به بروز پدیده گرد و غبار، لازم است از فعالیت های ورزشی و حضور بلند مدت در فضاهای باز پرهیز شود.

بهاروند احمدی با اشاره به نوسان دما در این مدت، افزود: طبق پیش بینی ها، روز دوشنبه هشتم اردیبهشت میانگین بیشینه دمای هوا در استان به 32 درجه سانتیگراد خواهد رسید ولی انتظار می رود روز سه شنبه دمای هوا چهار درجه کاهش پیدا کند.

وی در پایان از مردم خواست با توجه به وزش باد، از توقف و پارک خودرو در کنار ساختمان های نیمه کاره، درختان کهنسال و تابلوهای تبلیغاتی خودداری و سازه های سست و موقت را محکم کنند.


برچسب ها: مدیرکل هواشناسی البرز - البرز - وزش باد شدید - تابلوهای تبلیغاتی - مدیرکل هواشناسی - هواشناسی البرز - وزش باد
آخرین اخبار سرویس:

ادامه وزش باد شدید در البرز

ادامه وزش باد شدید در البرز