مطالب مرتبط:
تحلیلگر صهیونیست: رفتار اخیر ترامپ برای نجات اسراییل است
رییس پیشین بخش ایران در سازمان اطلاعات نظامی ارتش اسراییل: مذاکرات آینده ایران و آمریکا در عمان، بسیار سرنوشت ساز خواهد بود!
تهدید خانواده های اسرای صهیونیست سرنگونی کابینه نتانیاهو
تحلیلگر انگلیسی: تلاش های اسراییل برای حذف حماس از نقشه فلسطین به شکست خواهد انجامید
خانواده های اسرای صهیونیست: نتانیاهو «فرشته مرگ» است 
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 ساعت 10:052025-05-18بين الملل

تحلیلگر صهیونیست: نتانیاهو با اقداماتش با آینده اسراییل بازی می کند


تحلیلگر صهیونیست با انتقاد از کابینه رژیم صهیونیستی و به ویژه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر آن معتقد است او با تداوم جنگ بی هدف در نوار غزه، - تحلیلگر صهیونیست: نتانیاهو با اقداماتش با آینده اسراییل بازی می کند تحلیلگر صهیونیست با انتقاد از کابینه رژیم صهیونیستی و به ویژه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر آن معتقد است او با تداوم جنگ بی هدف در نوار غزه، مخالفت با ادغام در منطقه و انباشت فساد و استبداد، با آینده رژیم صهیونیستی بازی می کند.

به گزارش ایسنا، یوعنا گونن نویسنده و مترجم صهیونیستی در پایان اکتبر 2023، سه هفته پس از آن روز مشهور (7 اکتبر)، در روزنامه هاآرتص مقاله ای در مورد پیمان موجود بین کابینه و شهروندانش نوشت؛ پیمانی که به گفته او اساس هر نظام دموکراتیک را تشکیل می دهد.

در آن مقاله آمده بود: بخش بزرگی از احساس فروپاشی وجودی که بسیاری از ما اکنون احساس می کنیم، ناشی از فروپاشی این چارچوب خیالی است.

اگر کابینه بار دیگر گروگان ها را رها کند، این نقض کامل پیمان نانوشته بین کابینه و شهروندانش خواهد بود، جرمی که پس از آن چیزی از آن باقی نخواهد ماند.

گونن در مقاله جدیدی در همان روزنامه می نویسد: پس از یک سال و نیم، آن کلمات خشمگینانه تقریباً معصومانه به نظر می رسند.


برچسب ها: صهیونیست - رژیم صهیونیستی - کابینه رژیم صهیونیستی - صهیونیستی - نتانیاهو - بنیامین نتانیاهو - تحلیلگر
آخرین اخبار سرویس:

تحلیلگر صهیونیست: نتانیاهو با اقداماتش با آینده اسراییل بازی می کند

تحلیلگر صهیونیست: نتانیاهو با اقداماتش با آینده اسراییل بازی می کند