مطالب مرتبط:
اولین سند مشترک هوش مصنوعی بین کشورهای اسلامی تصویب می شود
سیمایی صراف: اولین سند مشترک هوش مصنوعی بین کشور های اسلامی در اجلاس وزرای کشور های OIC-15 تصویب می شود
تصاویر/ اولین جلسه امتداد مدرسه مدیریت اسلامی سَبا
بررسی وضعیت 4 رشته برای بازی های کشورهای اسلامی
بررسی وضعیت 4 رشته برای بازی های کشورهای اسلامی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 اردیبهشت 1404 ساعت 16:302025-04-28دانش

اولین سند مشترک هوش مصنوعی بین کشورهای اسلامی تصویب می شود


15 که 28 الی 30 اردیبهشت ماه در تهران برگزار می شود؛ اولین سند چندجانبه حوزه هوش مصنوعی بین کشورهای اسلامی تصویب می شود.

- وزیر علوم گفت: در اجلاس وزرای عضو کشورهای OIC-15 که 28 الی 30 اردیبهشت ماه در تهران برگزار می شود؛ اولین سند چندجانبه حوزه هوش مصنوعی بین کشورهای اسلامی تصویب می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، حسین سیمایی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دیدار سفیران و نمایندگان کشورهای عضو پلتفرم OIC-15 در تهران گفت: بر اساس پیشنهاد هیات شرکت کننده جمهوری اسلامی ایران و تایید کشورهای حاضر در اولین نشست وزیران علوم و آموزش عالی پلتفرم گفت وگوی OIC-15 در سال 2023 در آلماتی جمهوری قزاقستان، ایران به عنوان میزبان دومین نشست وزرای این پلتفرم انتخاب شده است.

وی اظهار داشت: هدف این پلتفرم، بهره مندی از ظرفیت کشورهای برتر جهان اسلام در حوزه علوم و فناوری، برای رسیدگی به چالش های علمی، فناورانه و آموزش عالیِ عمده ای است که کشورها و جوامع مسلمان با آن روبرو هستند.

سیمایی افزود: از یک نگاه این پلتفرم در واقع، به مثابه موتور پیشران دولت های اسلامی است که می تواند آنها را به سمت جلو حرکت دهد و همین جایگاه برای ما، به عنوان سیاست گذران، سفرا و فرستادگان امت اسلامی، وظیفه ای بزرگ و در عین حال دشوار و پرچالش ایجاد کرده است.


برچسب ها: کشورهای اسلامی - هوش مصنوعی - اسلام - وزیر علوم، تحقیقات و فناوری - اسلامی - پلتفرم - اولین
آخرین اخبار سرویس:

اولین سند مشترک هوش مصنوعی بین کشورهای اسلامی تصویب می شود

اولین سند مشترک هوش مصنوعی بین کشورهای اسلامی تصویب می شود