مطالب مرتبط:
تدوین طرح جامع منابع آب، اولویت مدیریت بحران در استان است
طرح جامع ساماندهی منابع آب هرمزگان تدوین شود
طرح جامع کاهش تنش آبی در کهگیلویه و بویراحمد تدوین می شود
تاکید استاندار قم بر حمایت از طرح های علمی مراقبت از بیماران خاص
گام بلند استاندار خوزستان در سپردن مدیریت به زنان توانمند / انتصاب 11 زن در بازه زمانی کوتاه نقطه عطف در تاریخ مدیریتی استان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 26 اردیبهشت 1404 ساعت 15:252025-05-16سياسي

استاندار: تدوین طرح جامع منابع آب اولویت مدیریت بحران هرمزگان است


استاندار هرمزگان با تأکید بر وضعیت بحرانی منابع آب استان، تدوین طرح جامع منابع آب و تغییر الگوی مصرف را مهم ترین راهکارهای عبور از بحران آب دانست.

- ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان با تأکید بر وضعیت بحرانی منابع آب استان، تدوین طرح جامع منابع آب و تغییر الگوی مصرف را مهم ترین راهکارهای عبور از بحران آب دانست.

محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان، جمعه 26 اردیبهشت در جلسه شورای حفاظت از منابع آب استان هرمزگان با اشاره به وضعیت نگران کننده منابع آبی اظهار کرد: حساسیت امروز ما نسبت به مسئله آب نتیجه شرایط بحرانی موجود است و برای اصلاح این وضعیت، نیازمند تدوین طرح جامع منابع آب استان هستیم.

وی افزود: این طرح باید ضمن تجمیع تمامی مطالعات گذشته، با تحلیل دقیق وضعیت فعلی، اولویت هایی همچون تأمین آب شهرها و روستاها را تعیین کند.

استاندار هرمزگان با بیان اینکه وضعیت منابع آب همچنان چالش برانگیز است، بر ضرورت تغییر الگوی مصرف به ویژه در بخش کشاورزی و شبکه های توزیع تأکید کرد و گفت: خروج از این وضعیت نیازمند تعریف مجموعه اقداماتی برای صیانت از تولید و اصلاح شیوه های مصرف است تا بتوان جهت گیری های اعتباری را متناسب با اولویت ها تنظیم کرد.


برچسب ها: استاندار هرمزگان - منابع آب - هرمزگان - استان - منابع - استاندار - بحران
آخرین اخبار سرویس:

استاندار: تدوین طرح جامع منابع آب اولویت مدیریت بحران هرمزگان است

استاندار: تدوین طرح جامع منابع آب اولویت مدیریت بحران هرمزگان است