مطالب مرتبط:
خواهر خورشید هشتم؛ الگوی دختران برای تمام زمان ها
بازتعریف الگوی معلم انقلابی با نگاه به ویژگی های شهید مطهری
افشاگری ترسناک الگوی هادی چوپان ، قهرمان بدنسازی + کلیپ وایرال شده
ببینید؛ غذای خیابانی در مالزی؛ پخت مرغ کبابی و یک غذای محلی با نارگیل و برنج در بامبو
حضرت معصومه(س) الگوی بی بدیل علم و معرفت برای دختران مسلمان است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 ساعت 07:552025-04-30اقتصادي

محدودیت کشت برنج در مناطق کم آب بر اساس الگوی جدید کشت


معاون امور برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به کاهش بارندگی و محدودیت منابع آبی در استان های جنوبی کشور، از بازنگری در برنامه های تولیدی و اعمال محدودیت در کشت برنج در این مناطق خبر داد و اظهار کرد: - معاون امور برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به کاهش بارندگی و محدودیت منابع آبی در استان های جنوبی کشور، از بازنگری در برنامه های تولیدی و اعمال محدودیت در کشت برنج در این مناطق خبر داد و اظهار کرد: الگوی جدید کشت بر اساس شرایط اقلیمی تدوین و به استان ها ابلاغ شده تا از کشت محصولات پر نیاز به آب در مناطق کم آب جلوگیری شود.

به گزارش ایسنا، در حالی که اقلیم ایران طی سال های اخیر با کاهش چشمگیر بارندگی و افزایش پدیده خشکسالی روبه رو بوده، تداوم کشت محصولات پرمصرفی همچون برنج در استان های کم آب به یکی از چالش های جدی بخش کشاورزی بدل شده است.

برخلاف استان های شمالی که به واسطه اقلیم مرطوب، از گذشته های دور میزبان شالیزارها بوده اند، توسعه کشت برنج در استان های جنوبی با وجود محدودیت های شدید منابع آبی، فشار مضاعفی بر سفره های زیرزمینی و منابع آب سطحی وارد کرده است.

حالا دیگر نه تنها استمرار این الگوی کشت غیرمنطبق، توجیهی ندارد، بلکه زنگ خطری برای امنیت غذایی و پایداری منابع آب کشور به شمار می رو


برچسب ها: محدودیت - وزارت جهاد کشاورزی - محدودیت منابع آبی - استان ها - محدودیت منابع - اعمال محدودیت - برنامه
آخرین اخبار سرویس:

محدودیت کشت برنج در مناطق کم آب بر اساس الگوی جدید کشت

محدودیت کشت برنج در مناطق کم آب بر اساس الگوی جدید کشت