مطالب مرتبط:
گرد و غبار فرامنطقه ای استان بوشهر فر امی گیرد
هوای این استان ها امروز طوفانی است | نفوذ توده گرد و غبار به کشور از سمت عراق
منابع آبی استان بوشهر آب رفت؛ وابستگی 60 درصدی به همسایگان
تصاویر/ نشست ائمه جمعه استان بوشهر
طرح های مسکن استان بوشهر در سریع ترین زمان به متقاضیان تحویل می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 اردیبهشت 1404 ساعت 11:502025-04-22اجتماعي

نفوذ گرد و غبار فرامنطقه ای به جو استان بوشهر تا اوایل وقت فردا


کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: با شکل گیری طوفان گرد و خاک در منطقه شمال عربستان، نفوذ گرد و غبار فرامنطقه ای به جو استان تا اوایل وقت فردا دور از انتظار نیست.

- نفوذ گرد و غبار فرامنطقه ای به جو استان بوشهر تا اوایل وقت فردا بوشهر-کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: با شکل گیری طوفان گرد و خاک در منطقه شمال عربستان، نفوذ گرد و غبار فرامنطقه ای به جو استان تا اوایل وقت فردا دور از انتظار نیست.

طلیعه محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر اساس نقشه های هواشناسی، تا اوایل امشب با افزایش پوشش ابر، احتمال بارش پراکنده باران، وزش تندباد لحظه ای و رعدوبرق، غالباً در مناطق شمالی و مرکزی استان پیش بینی می شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر افزود: با شکل گیری طوفان گرد و خاک در منطقه شمال عربستان، نفوذ گرد و غبار فرامنطقه ای به جو استان تا اوایل وقت فردا دور از انتظار نیست.

وی ادامه داد: از روز چهارشنبه تا روز شنبه وضعیت جوی و دریایی استان در اغلب ساعات آرام پیش بینی می شود ضمن اینکه از روز جمعه دمای هوا افزایش محسوس خواهد داشت.

محمدی تصریح کرد: آسمان استان بوشهر در ساعت های آینده قسمتی ابری همراه با غبار محلی، گاهی وزش باد، افزایش ابر و در برخی نقاط بویژه نواحی شمالی و مرکزی، با احتمال بارش پراکنده


برچسب ها: کارشناس اداره کل هواشناسی - استان بوشهر - اداره کل هواشناسی - استان - گرد و غبار - طوفان گرد و خاک - منطقه
آخرین اخبار سرویس:

نفوذ گرد و غبار فرامنطقه ای به جو استان بوشهر تا اوایل وقت فردا

نفوذ گرد و غبار فرامنطقه ای به جو استان بوشهر تا اوایل وقت فردا