مطالب مرتبط:
وزیر ورزش: اعتبارات باید به سمت مناطق کمتر برخوردار هدایت شود
تأکید بر نقش آفرینی رسانه ملی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت
وزیر ورزش: اعتبارات باید به سمت مناطق کمتر برخوردار هدایت شود
ترویج هویت اسلامی-ایرانی محور برنامه های دهه کرامت در قرچک
ضرورت ارائه خدمات روان شناسی در روستاها و مناطق کم برخوردار
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 ساعت 08:352025-04-30اجتماعي

«نذر کتاب» پویشی برای ترویج کتاب خوانی در مدارس کم برخوردار قوچان است


مسئول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قوچان گفت: طرح پویش نذر کتاب باهدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی در مدارس کم برخوردار قوچان برای دومین بار برگزار شد.

- نذر کتاب پویشی برای ترویج کتاب خوانی در مدارس کم برخوردار قوچان است قوچان - مسئول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قوچان گفت: طرح پویش نذر کتاب باهدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی در مدارس کم برخوردار قوچان برای دومین بار برگزار شد.

فریده خسروی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طرح پویش نذر کتاب و طرح خواندن برای همدلی باهدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی از سال گذشته آغاز که در روستای نسیم آباد برای اولین مدرسه و امروز در آموزشگاه دخترانه ام البنین رهبری به عنوان دومین برنامه در سطح آموزشگاه های کم برخوردار با استقبال پرشور دانش آموزان اجرایی شد.

مسئول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قوچان یادآور شد: به تمام دانش آموزان مدارس شهرستان اعلام شده است تا در پویش نذر کتاب شرکت کنند و کتاب های خوانده شده خود را که قابلیت اهدا دارد به کانون پرورش فکری کودکان و انجمن حمایت از کودکان داده شود تا در مدارس حاشیه شهر و کم برخوردار کتابخانه هایی کوچک ایجاد شود.


برچسب ها: کانون پرورش فکری کودکان - کم برخوردار - کتاب - کودکان و نوجوانان - کتاب خوانی - کانون پرورش فکری - برخوردار
آخرین اخبار سرویس:

«نذر کتاب» پویشی برای ترویج کتاب خوانی در مدارس کم برخوردار قوچان است

«نذر کتاب» پویشی برای ترویج کتاب خوانی در مدارس کم برخوردار قوچان است