مطالب مرتبط:
تشریح برنامه های ستاد بزرگداشت شهدای خدمت در سراسر کشور/ از دیدار خانواده شهدا با رهبری تا حضور مهمانان خارجی در مراسم بزرگداشت
شیوع 11 درصدی آسم در کودکان و نوجوانان
شیوع 11 درصدی آسم در کودکان و نوجوانان
شیوع 11 درصدی آسم در بین کودکان و نوجوانان
محسن جوادی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 ساعت 12:302025-05-12فرهنگي

جوادی: همدلی نقطه مشترک کودکان و نوجوانان در سراسر کشور


جوادی در آیین افتتاحیه نخستین دوره فلوشیپ نشر تهران گفت: اگر کودکان و نوجوانان کشورهای دیگر با ذهنیت های یکدیگر آشنا شوند، همدلی شکل می گیرد و در آینده دیگر شاهد کینه های معمول نخواهیم بود.

- جوادی در آیین افتتاحیه نخستین دوره فلوشیپ نشر تهران گفت: اگر کودکان و نوجوانان کشورهای دیگر با ذهنیت های یکدیگر آشنا شوند، همدلی شکل می گیرد و در آینده دیگر شاهد کینه های معمول نخواهیم بود.

به گزارش خبرنگار مهر ، نخستین دوره فلوشیپ نشر تهران پیش از ظهر امروز دوشنبه 22 اردیبهشت با حضور محسن جوادی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس سی وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران و جمعی از فعالان نشر کودک از ایران و جهان، در رواق غربی مصلی امام خمینی (ره) افتتاح شد.

محسن جوادی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مبادله دانش در بخش کتاب، به ویژه در زمینه ترجمه کتاب به زبان های دیگر، سابقه ای دیرینه در تمدن ایرانی دارد.

می توان گفت، مؤلفه اصلی تمدن ایرانی، کتاب است.

وی ادامه داد: چنین اقداماتی سابقه ای هزارساله در ایران دارد.

همیشه کتاب های زیادی از فیلسوفان و طبیبان بزرگ ایرانی به زبان های دیگر ترجمه شده است، آن هم بدون آنکه مؤسسه یا فلوشیپی وجود داشته باشد.


برچسب ها: کودکان و نوجوانان - وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی - فرهنگ و ارشاد اسلامی - وزارت فرهنگ و ارشاد - جوادی - فرهنگ و ارشاد - دیگر
آخرین اخبار سرویس:

جوادی: همدلی نقطه مشترک کودکان و نوجوانان در سراسر کشور

جوادی: همدلی نقطه مشترک کودکان و نوجوانان در سراسر کشور