مطالب مرتبط:
نقش محوری دین و تبلیغات مذهبی در ارتقای فرهنگ عمومی
آیت الله العظمی جوادی آملی: «عقلانیت» شرط بالندگی حوزه علمیه است/ اگر اصول دین و عقلانیت همچون فروع دین در حوزه گسترش یابد، هیچ گاه سرنوشتی مانند اندلس برای کشورهای اسلامی رقم نخواهد خورد/علت انحطاط، بی توجهی به علوم عقلی و پاسخ ندادن به نیازهای زمانه است
حوزه؛ روشنگر دین و امت ساز 
صنعت شیشه گری میمند در خطر فراموشی
رئال مادرید مصمم تر از همیشه به دنبال جذب دین هویسن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1404 ساعت 23:102025-05-07فرهنگي

چه توان کرد فراموشی گُل در گِل را؟؛ دین کامل شده و مردم ناکامل را


از 15 اردیبهشت تا 24 اسفند، به فاصله 40 روز مانده تا روز غدیر، بنا داریم هرروز یک شعر از شاعران معاصر و نیز شاعران بزرگ زبان فارسی درباره امیرالمومنین علی بن ابیطالب (ع) و روز غدیر بخوانیم.

- چه توان کرد فراموشی گُل در گِل را؟؛ دین کامل شده و مردم ناکامل را از 15 اردیبهشت تا 24 اسفند، به فاصله 40 روز مانده تا روز غدیر، بنا داریم هرروز یک شعر از شاعران معاصر و نیز شاعران بزرگ زبان فارسی درباره امیرالمومنین علی بن ابیطالب (ع) و روز غدیر بخوانیم.

به گزارش، از 15 اردیبهشت تا 24 اسفند، به فاصله 40 روز مانده تا روز غدیر، بنا داریم هرروز یک شعر از شاعران معاصر و نیز شاعران بزرگ زبان فارسی درباره امیرالمومنین علی بن ابیطالب (ع) و روز غدیر بخوانیم.

در سومین شماره از پرونده غدیریه در شعر فارسی سراغ محمدکاظم کاظمی می رویم که از مثنوی غدیریه او یکی از شعرهای درخشان و ماندگار ادبیات معاصر درباره غدیر و ولایت امیرالمومنین (ع) است.

در ادامه مثنوی غدیر از محمدکاظم کاظمی را با هم می خوانیم؛ * ای بشر! خانه نهادی و نگفتی خام است کفر کردی و نگفتی که چه در فرجام است چشم بستی و ندیدی که در آن یومِ شگفت چه پدید آمد از این پرده بر این قومِ شگفت ترسِ جان پشت درِ مکه مسلمانت کرد نعمتی آمد و آماده ی طغیانت کرد پس از آن پیشرو بلهوسان دیدیمت پشت پیراهن خونین کسان د


برچسب ها: شاعران - امیرالمومنین - غدیر - زبان فارسی - اردیبهشت - فارسی - فاصله
آخرین اخبار سرویس:

چه توان کرد فراموشی گُل در گِل را؟؛ دین کامل شده و مردم ناکامل را

چه توان کرد فراموشی گُل در گِل را؟؛ دین کامل شده و مردم ناکامل را