مطالب مرتبط:
کلاهبرداری 4 میلیاردی پسر شیرازی ؛ طلا و جواهراتی که به باد رفت
کشف 589 رأس گوسفند فاقد مجوز در فارس/ طلا و جواهراتی که با رسیدساز جعلی بر باد رفتند
طلا و جواهراتی که در شیراز با رسیدساز جعلی بر باد رفتند
طلا و جواهراتی که در شیراز با رسیدساز جعلی بر باد رفتند
این صفحه جعلی می تواند کل زندگی دیجیتال تان را نابود کند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404 ساعت 22:052025-05-13حوادث

کلاهبرداری میلیاردی از فروشندگان طلا با رسید جعلی


رییس پلیس فتا استان فارس از شناسایی و دستگیری جوان شیرازی که با ارائه رسیدهای جعلی بانکی، اقدام به کلاهبرداری از 6 شهروند کرده بود، خبر داد.

- به گزارش تابناک، سرهنگ امیر حسین سلیمانی در خصوص کلاهبرداری با رسید جعلی طلا در شیراز گفت: یکی از شهروندان با ارائه مرجوعه قضایی به این پلیس مراجعه و بیان داشت پس از ثبت آگهی فروش یک حلقه طلا در یکی از سایت های آگهی محور به ارزش 650 میلیون ریال، فردی با من تماس گرفت و پس از توافقات اولیه و مراجعه به درب منزل، اقدام به ارائه یک رسید بانکی کرد که پس از گذشت چندین ساعت متوجه عدم واریز وجه به حساب خود و جعلی بودن رسید شدم، که مراتب جهت رسیدگی در دستور کار افسران سایبری قرار گرفت.

وی ادامه داد: مأموران پلیس فتا با انجام تحقیقات تخصصی و بررسی های فنی، متوجه این موضوع شدند که متهم با هویت های جعلی برای دریافت کالای درج شده در سایت آگهی محور به درب منازل شهروندان دیگر که قصد فروش مقداری طلا به ارزش 900 میلیون ریال را داشته مراجعه و با ارائه یک رسید بانکی جعلی که نشانگر مبلغ واریزی از طریق اینترنت به حساب قربانی دوم بوده، این شهروند را نیز فریب داده و کالای مورد نظر را تحویل و محل را ترک کرده است.


برچسب ها: کلاهبرداری - جعلی - ارائه - پلیس فتا - پلیس - رییس پلیس فتا - آگهی
آخرین اخبار سرویس:

کلاهبرداری میلیاردی از فروشندگان طلا با رسید جعلی

کلاهبرداری میلیاردی از فروشندگان طلا با رسید جعلی