مطالب مرتبط:
تولید نان و ماکارونی در سراسر کشور متوقف شد
توقف تولید نان و ماکارونی در سراسر کشور
تولید نان و ماکارونی در سراسر کشور متوقف شد
توقف تولید نان و ماکارونی در سراسر کشور
امیر واحدی:نیروی هوایی خط مقدم پاسخ به هر تهدیدی است/ سرمایه گذاری روی نیروی انسانی و توسعه فناوری کلید پیروزی در آینده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404 ساعت 08:152025-05-05اقتصادي

تولید پتوی آنتی باکتریال با فناوری نانو برای خطوط هوایی کشور


تیم تحقیق و توسعه یکی از کارخانجات نساجی با دستیابی به دانش فنی تولید الیاف نانو آنتی باکتریال موفق به تولید پتوهایی برای خطوط هوایی شد که ضمن دوام بالا از خاصیت آنتی باکتریالی برخوردار است.

- تولید پتوی آنتی باکتریال با فناوری نانو برای خطوط هوایی کشور تیم تحقیق و توسعه یکی از کارخانجات نساجی با دستیابی به دانش فنی تولید الیاف نانو آنتی باکتریال موفق به تولید پتوهایی برای خطوط هوایی شد که ضمن دوام بالا از خاصیت آنتی باکتریالی برخوردار است.

به گزارش ایسنا، به نقل از ستاد نانو، در سال های اخیر، اهمیت بهداشت و ایمنی در حمل ونقل هوایی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته و همین مسئله موجب شده است تا شرکت های تولیدکننده تجهیزات داخلی هواپیما به سمت نوآوری های فناورانه حرکت کنند.

یکی از این نوآوری ها در صنعت نساجی کشور، تولید پتوی پروازی آنتی باکتریال با استفاده از فناوری نانو توسط یکی از شرکت های فناور است؛ محصولی که اکنون در خطوط هوایی داخلی مورد استفاده قرار می گیرد و با ویژگی های منحصربه فرد خود توانسته استانداردهای بهداشتی و ایمنی را به طور چشمگیری ارتقا دهد.

امین مقدم، مدیرعامل این کارخانه جات نساجی تولیدکننده انواع پارچه های پوشاک و پتوهای دارای فناوری نانو، پارچه های مبلی و منسوجات با الیاف طبیعی فرآوری شده را از ج


برچسب ها: آنتی باکتریال - تولید - خطوط هوایی - کارخانجات نساجی - هوایی - تحقیق و توسعه - فناوری نانو
آخرین اخبار سرویس:

تولید پتوی آنتی باکتریال با فناوری نانو برای خطوط هوایی کشور

تولید پتوی آنتی باکتریال با فناوری نانو برای خطوط هوایی کشور