مطالب مرتبط:
آیت الله علم الهدی: حشدالشعبی محور مقاومت مردمی عراق است
آیت الله علم الهدی: مقاومت، امتداد سیره سیاسی امام صادق(ع) است
کشف دلارهای ضد انقلاب در جریان عملیات مرصاد
چرا امام صادق (ع) مسیر توسعه علم و شاگردپروری را برگزید
بازیگر زن سینمای قبل انقلاب، روی جلد مجله مشهور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 اردیبهشت 1404 ساعت 12:152025-04-24سياسي

علم الهدی: جریان هایی با نام دین، به دنبال تحریف مسیر انقلاب هستند


همان گونه که منصور دوانیقی با ظاهر دینداری، بزرگ ترین جنایت ها را مرتکب شد، امروز نیز ممکن است جریان هایی با نام دین، - علم الهدی: جریان هایی با نام دین، به دنبال تحریف مسیر انقلاب هستند ایسنا/خراسان رضوی امام جمعه مشهد گفت: همان گونه که منصور دوانیقی با ظاهر دینداری، بزرگ ترین جنایت ها را مرتکب شد، امروز نیز ممکن است جریان هایی با نام دین، به دنبال تحریف مسیر انقلاب باشند.

آیت الله سیداحمد علم الهدی امروز 4 اردیبهشت، در اجتماع صادقیون در حرم مطهر رضوی(ع) با اشاره به تمرکز غالب تحلیل ها بر جنبه علمی و تربیتی امام صادق (ع)، به تشریح نقش سیاسی آن حضرت پرداخت و اظهار کرد: معمولاً در تحلیل شخصیت امام صادق(ع)، بر مقام علمی، تربیت شاگردان و آثار فکری باقی مانده از ایشان تمرکز می شود، اما ابعاد سیاسی این امام بزرگوار کمتر مورد توجه قرار گرفته است، در حالی که تحولات سیاسی زمان ایشان، یکی از پیچیده ترین دوره های تاریخ اسلام است.

وی با اشاره به تحولات دوران زندگی امام صادق (ع)، افزود: امام بخشی از دوران حیات خویش را در زمان حکومت بنی امیه و بخش دیگر را در آغاز حکومت بنی عباس سپری کردند.

بنی امیه دشمنان آشکار اسلام و اهل بیت(ع) بودند و اسلام ستیزی آن ها ریشه در دشمنی ابوسفیان با پیامبر(ص) داشت؛ به همین دلیل در زیارت عاشورا، همه بنی امیه


برچسب ها: مسیر انقلاب - علم الهدی - آیت الله سیداحمد علم الهدی - انقلاب - بزرگ ترین - امام صادق - هایی
آخرین اخبار سرویس:

علم الهدی: جریان هایی با نام دین، به دنبال تحریف مسیر انقلاب هستند

علم الهدی: جریان هایی با نام دین، به دنبال تحریف مسیر انقلاب هستند