مطالب مرتبط:
انتقاد روزنامه نزدیک به قالیباف از تاخیر در معرفی وزیر اقتصاد / دولت با این کار،پیام خوبی به مجلس ،افکار عمومی و نهادهای اقتصادی نمی دهد
انتقاد تند روزنامه نزدیک به قالیباف از دولت؛ تاخیر در معرفی وزیر اقتصاد گران در می آید
تاخیر در معرفی وزیر اقتصاد پیام منفی به سرمایه گذاران داخلی و خارجی است
سخنگوی دولت گزینه بعدی وزیر اقتصاد را معرفی کرد + فیلم
روزنامه اصولگرا: استیضاح وزیر راه باعث شکاف میان حامیان دولت شده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 ساعت 08:052025-05-01اقتصادي

روزنامه خراسان : دولت با تاخیر در معرفی وزیر اقتصاد، پیام خوبی به افکار عمومی نمی دهد


تأخیر در معرفی وزیر اقتصاد همچنین می تواند نزد برخی تحلیل گران داخلی و خارجی به عنوان نشانه ای از عدم اولویت دهی به مسائل اقتصادی در دستور کار دولت تفسیر شود.

- روزنامه خراسان : دولت با تاخیر در معرفی وزیر اقتصاد، پیام خوبی به افکار عمومی نمی دهد تأخیر در معرفی وزیر اقتصاد همچنین می تواند نزد برخی تحلیل گران داخلی و خارجی به عنوان نشانه ای از عدم اولویت دهی به مسائل اقتصادی در دستور کار دولت تفسیر شود.

روزنامه خراسان نوشت: در حالی که بخش قابل توجهی از مطالبات جامعه، معیشتی است و مردم با فشار هزینه های روزافزون دست وپنجه نرم می کنند، بی توجهی به کرسی راهبردی اقتصاد می تواند نارضایتی عمومی را افزایش دهد و به بی اعتمادی بیشتر دامن بزند.

  این در حالی است که دولت باید با ارائه برنامه ای دقیق، تیم اقتصادی هماهنگ و چهره ای قابل اتکا، فضای روانی جامعه را آرام کند.

ابعاد خارجی این تأخیر نیز قابل چشم پوشی نیست.

در عرصه بین المللی، کشورها، نهادهای مالی و سرمایه گذاران خارجی معمولاً به ترکیب کابینه به عنوان شاخصی از جهت گیری های کلان دولت نگاه می کنند.

    فقدان وزیر اقتصاد، آن هم برای مدتی طولانی، این پیام را منتقل می کند که دولت هنوز به اجماع داخلی برای تصمیم گیری های حیاتی نرسیده یا توانایی انتخاب فردی جامع الشرایط را ندارد.


برچسب ها: اقتصاد - وزیر اقتصاد - روزنامه خراسان - مسائل اقتصادی - افکار عمومی - اقتصادی - روزنامه
آخرین اخبار سرویس:

روزنامه خراسان : دولت با تاخیر در معرفی وزیر اقتصاد، پیام خوبی به افکار عمومی نمی دهد

روزنامه خراسان : دولت با تاخیر در معرفی وزیر اقتصاد، پیام خوبی به افکار عمومی نمی دهد