مطالب مرتبط:
22 کلاس درس به فضای آموزشی کهگیلویه اضافه شد
افزون بر 2 هزار میلیارد ریال برای توسعه فضای سبز بجنورد اختصاص یافت
مکانیزه شدن 20 درصد از سیستم آبیاری فضای سبز بجنورد طی امسال
نایب رییس شورای شهر تهران: نباید فضای شورا به تقابل های بی ثمر آلوده شود
19 طرح پیشران توسعه در استان اردبیل اجرا می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404 ساعت 16:202025-05-06اقتصادي

10 هکتار به سرانه فضای سبز شهر اردبیل اضافه خواهد شد


با احداث 6 پارک دیگر 10 هکتار به سرانه فضای سبز شهر اردبیل اضافه خواهد شد.

- ایسنا/اردبیل شهردار اردبیل گفت: با احداث 6 پارک دیگر 10 هکتار به سرانه فضای سبز شهر اردبیل اضافه خواهد شد.

محمود صفری 16 اردیبهشت در آیین بهره برداری از بوستان طلاییه که در شهرک ولایت اردبیل آماده و تحویل اهالی شد، اظهار کرد: بوستان طلاییه هجدهمین پارک احداثی توسط مدیریت شهری در طی سه و نیم سال گذشته است.

وی با بیان این که مساحت تقریبی بوستان طلاییه یک هکتار است، افزود: این پارک در راستای تامین زیرساخت های نشاط و شادابی و رفاه حال شهروندان با اعتباری بالغ بر 6 میلیارد تومان احداث شد.

شهردار اردبیل از احداث 6 پارک جدید دیگر در طی سال جاری خبر داد و گفت: با احداث 6 پارک دیگر 10 هکتار به سرانه فضای سبز شهر اردبیل اضافه خواهد شد.

صفری به تلاش مجموعه شهرداری جهت افزایش سرانه فضای سبز شهری و رسیدن این سرانه به استاندارد کشوری اشاره کرد و گفت: در کنار احداث پارک های گوناگون در نقاط مختلف شهر به ویژه در حاشیه شهر، جهت افزایش سرانه فضای سبز در قالب طرح ساماندهی و زیباسازی رودخانه بالیخلی چای نیز قرار است 29 هکتار پارک حاشیه ای ایجاد شود.

وی گفت: همچنین در طرح تفصیلی شهر نیز گسترش فضای سبز در ورودی های شهر در نظر گرفته شده است.


برچسب ها: سرانه فضای سبز - اردبیل - شهر اردبیل - فضای سبز - سرانه - احداث - هکتار
آخرین اخبار سرویس:

10 هکتار به سرانه فضای سبز شهر اردبیل اضافه خواهد شد

10 هکتار به سرانه فضای سبز شهر اردبیل اضافه خواهد شد