مطالب مرتبط:
مدیران دستگاه ها همزمان با هفته گرامیداشت مقام معلم به مدارس محل تحصیل خود، سر بزنند
آغاز نام نویسی علاقه مندان به تحصیل در حوزه علمیه خواهران خوزستان
زاکانی: امسال اتوبوس های تهران را به 7000 دستگاه می رسانیم
کمیسیون عالی شیعیان افغانستان خواستار جذب نیروهای تحصیل کرده در بدنه نظام شد
زمان نشست خبری بوژوویچ و دین محمدی مشخص شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 اردیبهشت 1404 ساعت 21:302025-04-23اجتماعي

مدیران دستگاه ها دین خود را به مدارس محل تحصیل شان ادا کنند


استاندار آذربایجان شرقی پیشنهاد کرد مدیران دستگاه ها همزمان با هفته گرامیداشت مقام معلم به مدارس محل تحصیل خود سر بزنند و در حد توان، دین خود را به آن مدرسه ادا کنند.

- مدیران دستگاه ها دین خود را به مدارس محل تحصیل شان ادا کنند ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی پیشنهاد کرد مدیران دستگاه ها همزمان با هفته گرامیداشت مقام معلم به مدارس محل تحصیل خود سر بزنند و در حد توان، دین خود را به آن مدرسه ادا کنند.

بهرام سرمست، بعد از ظهر چهارشنبه، سوم اردیبهشت در شورای آموزش و پرورش گفت: مدیون معلمانی هستیم که به ما درس آزادگی حریت و اخلاق دادند.

بزرگداشت مقام معلم امری تشریفاتی نبوده و بلکه وظیفه ای است که در تمام مراحل پیشرفت باید به آن توجه داشته باشیم.

وی ادامه داد: باغچه بان ها و رشدیه ها طلایه دار نظام آموزش و پرورش نوین در تبریز بودند و هنرستان ها و مدارس ماندگار این استان که افراد اثرگذار و موفق زیادی را تربیت کرده اند از ارزش بالایی برای شناساندن به نسل آیندگان، برخوردارند.

سرمست جامعه پذیری فرهنگی و اجتماعی را یکی از ویژگی های آموزش و پرورش، عنوان نمود و اهمیت قشر اثرگذار معلم را مورد اشاره قرار داد و هفته معلم را بهانه ای برای بزرگداشت مقام معلم دانست.


برچسب ها: استاندار آذربایجان شرقی - آذربایجان شرقی - دستگاه ها - آذربایجان - مقام معلم - مدارس - دستگاه
آخرین اخبار سرویس:

مدیران دستگاه ها دین خود را به مدارس محل تحصیل شان ادا کنند

مدیران دستگاه ها دین خود را به مدارس محل تحصیل شان ادا کنند