مطالب مرتبط:
دبیر شورای اطلاع رسانی دولت: صدای مخالف را خاموش نمی کنیم
رییس شورای اطلاع رسانی دولت: وزیر اقتصاد 7 خردادماه معرفی می شود
شنیدن صدای منتقدین یکی از شاخص های اطلاع رسانی در دولت چهاردهم است
رییس شورای اطلاع رسانی دولت:زیر اقتصاد پس از انتخابات هیات رییسه مجلس در 7 خرداد، به مجلس معرفی می شود
مدیرکل فرهنک و ارشاد اسلامی اردبیل: دولت در حوزه اطلاع رسانی ضعیف است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 اردیبهشت 1404 ساعت 23:302025-05-17سياسي

دبیر شورای اطلاع رسانی دولت: صدای مخالف را خاموش نمی کنیم


روابط عمومی ها همچون دروازه بان هایی هستند که در بسیاری از مواقع بار شکست ها را به دوش می کشند، در حالی که موفقیت ها عمدتاً به نام دیگر بخش ها ثبت می شود.

- دبیر شورای اطلاع رسانی دولت: صدای مخالف را خاموش نمی کنیم روابط عمومی ها همچون دروازه بان هایی هستند که در بسیاری از مواقع بار شکست ها را به دوش می کشند، در حالی که موفقیت ها عمدتاً به نام دیگر بخش ها ثبت می شود.

دبیر شورای اطلاع رسانی دولت گفت: نباید با راه اندازی نهضت پاسخگویی در برابر هر نقدی، صدای مخالف را خاموش کنیم.

شنیدن، به ویژه صدای غیررسمی و افکار عمومی در فضای مجازی، باید بخشی جدایی ناپذیر از وظایف روابط عمومی ها باشد.

  به گزارش تسنیم، محمد گلزاری شامگاه شنبه در اولین اجلاسیه روابط عمومی های وزارت جهاد کشاورزی که در مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) برگزار شد، با اشاره به جایگاه روابط عمومی ها در سازمان ها گفت: روابط عمومی ها همچون دروازه بان هایی هستند که در بسیاری از مواقع بار شکست ها را به دوش می کشند، در حالی که موفقیت ها عمدتاً به نام دیگر بخش ها ثبت می شود.

  وی با اشاره به مظلومیت فعالان روابط عمومی مطرح کرد: این تلاش ها اغلب بی وقفه، خارج از چارچوب اداری و به صورت شبانه روزی صورت می گیرد و باید از سوی مدیران به رسمیت شناخته و قدر دانسته شود.


برچسب ها: دبیر شورای اطلاع رسانی دولت - شورای اطلاع رسانی دولت - روابط عمومی - شورای اطلاع رسانی - اطلاع رسانی - عمومی - روابط
آخرین اخبار سرویس:

دبیر شورای اطلاع رسانی دولت: صدای مخالف را خاموش نمی کنیم

دبیر شورای اطلاع رسانی دولت: صدای مخالف را خاموش نمی کنیم