مطالب مرتبط:
دیبالای ایرانی بلای جان پرسپولیس؟!
وینگر ایرانی مدنظر پرسپولیس لو رفت
نام 81 مؤسسه ایرانی در سیاهه مؤسسه های برتر آسیا منتشر شد
ببینید | ادامه پرواز قهرمانانه خلبان های ایرانی برای خاموش کردن آتش
یزدیان: بچه های دبستانی از ما می پرسند چرا گران ترین ماشین های ایرانی صدی 12 لیتر بنزین مصرف می کنند؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 اردیبهشت 1404 ساعت 19:002025-04-27اجتماعي

سازماندهی 3 هزار موکب پذیرایی ایرانی


رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گفت: حدود سه هزار موکب پذیرایی ایرانی، شامل هزار موکب در مرزهای غربی و دو هزار موکب در خاک عراق، - سازماندهی شده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، محمد جلال مآب در دیدار با استاندار خراسان رضوی اظهار کرد: در حال حاضر این ستاد 190 پروژه در دست اقدام و اجرا دارد که مهم ترین آن، یعنی توسعه صحن حضرت زهرا (س) در حرم امام علی (ع) در نجف اشرف، به صورت 100 درصد تکمیل شده است.

رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات افزود: همچنین توسعه صحن حضرت زینب (س) در کربلا 75 درصد و صحن امام محمد باقر (ع) در کاظمین 20 درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند و مقاوم سازی حرم امام حسین (ع) و امامین عسکریین (ع) و مرمت آرامگاه سلمان فارسی نیز در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه اسکان و تغذیه زائران اربعین از دیگر وظایف ستاد به شمار می رود، اظهار کرد: حدود سه هزار موکب پذیرایی ایرانی، شامل هزار موکب در مرزهای غربی و دو هزار موکب در خاک عراق، سازماندهی شده اند و در اربعین گذشته میزبان چهار میلیون زائر بوده ایم.

محمد جلال مآب گفت: بیش از 17 هزار نفر در پیشبرد مأموریت های ستاد بازسازی عتبات عالیات در ایران و عراق نقش دارند و بیشتر آنان داوطلب هستند که این رقم در ایام اربعین حسینی به 200 هزار نفر می رسد.


برچسب ها: توسعه و بازسازی عتبات - بازسازی عتبات عالیات - بازسازی عتبات - موکب پذیرایی - عتبات عالیات - توسعه - هزار
آخرین اخبار سرویس:

سازماندهی 3 هزار موکب پذیرایی ایرانی

سازماندهی 3 هزار موکب پذیرایی ایرانی