مطالب مرتبط:
تأمین آب پایدار 26 روستای بحرانی همدان تا هفته دولت
همدان تا پایان هفته غبارآلود است/کاهش سه درجه ای دما
26 روستای همدان تا هفته دولت صاحب آب پایدار می شوند
انتخاب اعضای هیئت های تفحص از شیلات و دستگاه های اجرایی مقابله با گرد و غبار
تساوی لیورپول و آرسنال در بازی بزرگ هفته
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 ساعت 11:202025-05-12اجتماعي

وجود پدیده گرد و غبار تا پایان هفته در همدان


کارشناس هواشناسی استان همدان از وجود پدیده گرد و غبار تا پایان هفته جاری در این استان خبر داد.

- ایسنا/همدان کارشناس هواشناسی استان همدان از وجود پدیده گرد و غبار تا پایان هفته جاری در این استان خبر داد.

روح الله زاهدی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: طی ساعاتی از امروز افزایش ابرهایی را به ویژه در نیمه غربی شاهد خواهیم بود که این افزایش ابرها بعید نیست در پاره ای از مناطق به ویژه مناطق نیمه شمالی استان بارش های خفیف و پراکنده باران را به همراه داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه روزهای سه شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه وزش باد شدید را به ویژه در اواسط طی روز خواهیم داشت که همین شرایط موجب می شود پدیده گرد و خاک را در نقاط مختلف استان داشته باشیم، تصریح کرد: به نظر می رسد از سه شنبه پدیده غبار رقیق و سه شنبه شب و روز چهارشنبه غلظت گرد و غبار بیشتر شده و شرایط ناسالم را لااقل طی ساعاتی در استان انتظار داریم.

وی با بیان اینکه پدیده گرد و غبار به تناوب با شدت و ضعف تا پایان هفته در استان وجود دارد، گفت: برای پنجشنبه افزایش ابرها می تواند منجر به بارش های خفیف در برخی از مناطق استان به تناوب باشد.

زاهدی با اشاره به اینکه از نظر دمایی امروز و فردا تا چهارشنبه همین دماها را با نوساناتی در استان خواهیم داشت، بیان کرد: در پایان هفته دمای صبحگاه


برچسب ها: گرد و غبار - استان - کارشناس هواشناسی - پایان هفته - پدیده - شنبه - استان همدان
آخرین اخبار سرویس:

وجود پدیده گرد و غبار تا پایان هفته در همدان

وجود پدیده گرد و غبار تا پایان هفته در همدان