مطالب مرتبط:
رقبای انوشیروانی و بهداد سلیمی در انتخابات فدراسیون جهانی وزنه برداری
حضور ایران در کنفرانس شهرهای خلاق یونسکو فرانسه
قربانی: نخستین رویداد هفته ملی تاب آوری ایران در سبزوار برگزار می شود
حضور آقاجانلو در نشست تخصصی ایران افریقا؛ فردا سالن اجلاس سران
حضور وزیر فرهنگ ایران در مراسم تشییع پاپ فرانسیس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 اردیبهشت 1404 ساعت 17:402025-04-26سياسي

انتخابات فدراسیون جهانی بدمینتون با حضور نمایندگان ایران برگزار شد


مجمع عمومی سالانه فدراسیون جهانی بدمینتون روز شنبه در سالن اجتماعات هتل تفانگ با حضور نمایندگان 170 کشور برگزار شد.

- مجمع عمومی سالانه فدراسیون جهانی بدمینتون روز شنبه در سالن اجتماعات هتل تفانگ با حضور نمایندگان 170 کشور برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فدراسیون بدمینتون، انتخاب رییس جدید فدراسیون جهانی بدمینتون در مجمع عمومی سالانه؛ حضور فعال ایران با سه رأی مؤثر مجمع عمومی سالانه فدراسیون جهانی بدمینتون روز شنبه در سالن اجتماعات هتل تفانگ با حضور نمایندگان 170 کشور برگزار شد.

در این نشست، خانم پاتاما از تایلند به عنوان رییس جدید انتخاب شد و تصمیمات مهمی از جمله ادامه تعلیق برخی کشورها و افزایش آرای برخی اعضا به تصویب رسید.

ایران نیز با سه رأی مؤثر و با حضور پوریا و فریبا مددی، نقش پررنگی در این مجمع داشت.

مجمع عمومی سالانه فدراسیون جهانی روز شنبه 6 اردیبهشت 1404 رأس ساعت 10 صبح در سالن اجتماعات هتل برگزار شد.

در ابتدای جلسه، آقای توماس لوند دبیرکل فدراسیون جهانی، دستور جلسه را اعلام کرد که شامل رأی گیری و انتخابات رییس و اعضای شورای جهانی بود.

سپس آقای پول اریک، رییس وقت فدراسیون جهانی، سخنرانی خود را آغاز کرد و جلسه طبق برنامه ادامه یافت.


برچسب ها: فدراسیون جهانی بدمینتون - فدراسیون جهانی - بدمینتون - فدراسیون - مجمع عمومی - نمایندگان - عمومی
آخرین اخبار سرویس:

انتخابات فدراسیون جهانی بدمینتون با حضور نمایندگان ایران برگزار شد

انتخابات فدراسیون جهانی بدمینتون با حضور نمایندگان ایران برگزار شد