مطالب مرتبط:
نفوذ توده گرد و خاک غلیظ از مرزهای غربی/ هوای تهران بارانی می شود
پشت صحنه حیاط دولت در روز بارانی
حیاط دولت بارانی
دیدار مدیرعامل شرکت ملی مس با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان پس از اقامه نماز جمعه
نماز جمعه تهران به امامت آیت الله صدیقی اقامه می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 ساعت 13:302025-04-30اجتماعي

کرمانشاه از جمعه بارانی می شود


مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه از ورود امواج ناپایدار به جو استان از روز جمعه(12 اردیبهشت) خبر داد.

- ایسنا/کرمانشاه مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه از ورود امواج ناپایدار به جو استان از روز جمعه(12 اردیبهشت) خبر داد.

علی محمد زورآوند در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ورود امواج ناپایدار به جو استان کرمانشاه از بامداد روز جمعه، گفت: این امواج ناپایدار تا اواسط هفته آینده و خصوصا طی روزهای یکشنبه و دوشنبه(14 و 15 اردیبهشت) جو استان را تحت تاثیر قرار می دهد.

وی اظهار کرد: این سامانه ناپایدار منجر به وزش باد نسبتا شدید، رعد و برق و رگبار بهاری در جو استان خواهد شد.

به گفته مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه، با توجه به وزش بادی که این امواج ناپایدار به همراه دارد، احتمال نفوذ گرد و غبار به جو استان وجود دارد.

زورآوند همچنین از افت دمای هوا طی روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته آینده و به دنبال فعالیت این موج ناپایدار یاد و خاطرنشان کرد: این کاهش دما چندان محسوس نیست و در اکثر نواحی استان حدود دو تا سه درجه سلسیوس خواهد بود.

وی اظهار کرد: بارش حاصل از این امواج ناپایدار نیز چندان قابل توجه نیست و در حالت خوشبینانه به اندازه موج ناپایدار اخیری که جو استان را تحت تاثیر قرار داد، خواهد بود.


برچسب ها: استان کرمانشاه - کرمانشاه - استان - مدیرکل هواشناسی - امواج - هواشناسی - هفته آینده
آخرین اخبار سرویس:

کرمانشاه از جمعه بارانی می شود

کرمانشاه از جمعه بارانی می شود