مطالب مرتبط:
عدم حضور پوتین در استانبول برای مذاکرات صلح روسیه با اوکراین
روایت یک جانبه ترامپ از صلح؛ دهلی: حقیقت ندارد
لغو حضور پوتین در مذاکرات صلح استانبول
پزشکیان: به دنبال صلح با عربستان و کشورهای منطقه هستیم
ویتکاف: ممکن است قبل از صلح اوکراین به توافقی با ایران برسیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404 ساعت 18:052025-05-15سياسي

قالیباف: فرهنگ می تواند صلح را به دنبال خود آورد


رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فرهنگ همواره می تواند صلح را به دنبال خود آورد، گفت: این همان یکپارچگی است که همه ما به دنبال آن هستیم.

ما اولویت دادن به کشورهای همسایه و کشورهای اسلامی در هر جغرافیایی که هستند را از وظایف خود می دانیم و در حوزه موضوعات سیاسی، - رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فرهنگ همواره می تواند صلح را به دنبال خود آورد، گفت: این همان یکپارچگی است که همه ما به دنبال آن هستیم.

ما اولویت دادن به کشورهای همسایه و کشورهای اسلامی در هر جغرافیایی که هستند را از وظایف خود می دانیم و در حوزه موضوعات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و به ویژه گردشگری آن را دنبال می کنیم.

به گزارش ایسنا، پوان ماهارانی رییس مجلس نمایندگان اندونزی امروز پنجشنبه با محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی که در رأس هیأتی پارلمانی به منظور شرکت در نوزدهمین کنفرانس اتحادیه بین المجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی(PUIC) به جاکارتا پایتخت اندونزی سفر کرده، دیدار و گفت و گو کرد.

قالیباف در ابتدای این دیدار ضمن آرزوی موفقیت برای دو کشور و قدردانی از میزبانی نشست PUIC که مصوبات خوبی به همراه داشت و مدیریت شایسته ای در آن در جریان بود، گفت: هم اکنون در آستانه هفتاد و پنجمین سالگرد برقراری روابط میان دو کشور هستیم و یکی از فرصت


برچسب ها: رییس مجلس شورای اسلامی - مجلس شورای اسلامی - شورای اسلامی - رییس مجلس - اسلامی - کشورهای همسایه - کشورهای اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

قالیباف: فرهنگ می تواند صلح را به دنبال خود آورد

قالیباف: فرهنگ می تواند صلح را به دنبال خود آورد