مطالب مرتبط:
کنفرانس ملی دریاچه زریوار گامی برای حفاظت از این دریاچه است
حفاظت از درختان کاشته شده از اولویت های مهم سازمان منابع طبیعی است
برای حفاظت از یوزپلنگ اول باید زیستگاه های طبیعی حفظ شوند
حفاظت از درختان کاشته شده از اولویت های مهم سازمان منابع طبیعی است
حفاظت از درختان کاشته شده از اولویت های مهم سازمان منابع طبیعی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1404 ساعت 13:202025-05-07سياسي

کنفرانس زریوار نقطه عطفی در حفاظت از این گنجینه طبیعی است


سنندج_دبیر کنفرانس ملی دریاچه زریوار، بر اهمیت همکاری های علمی و اجتماعی برای حفاظت از این دریاچه تأکید کرد و گفت: کنفرانس زریوار، نقطه عطفی در حفاظت از این گنجینه طبیعی است.

- سنندج_دبیر کنفرانس ملی دریاچه زریوار، بر اهمیت همکاری های علمی و اجتماعی برای حفاظت از این دریاچه تأکید کرد و گفت: کنفرانس زریوار، نقطه عطفی در حفاظت از این گنجینه طبیعی است.

به گزارش خبرنگار مهر ، خالد اوسطی پیش از ظهر چهارشنبه در افتتاحیه نخستین کنفرانس ملی مطالعات محیطی دریاچه زریوار در ابتدای سخنان خود با اشاره به دشواری های برگزاری کنفرانس ها گفت: این کنفرانس به همت دانشگاه کردستان برگزار شده است.

وی با بیان اینکه بیش از 30 گونه جانوری در این منطقه شناسایی شده است، افزود: متأسفانه با وجود این زیبایی ها، شهرستان مریوان با مشکلاتی چون آتش سوزی ها و تصرف اراضی مواجه است و این مشکلات ابعاد اجتماعی و اقتصادی پیچیده ای دارند و نیازمند توجه ویژه هستند.

وی همچنین از گروه پژوهشی مطالعات محیطی دریاچه که با همت دانشگاهیان تشکیل شده، یاد کرد و گفت: از سال 1398 کارهای بی سابقه ای در دانشکده منابع طبیعی انجام شده است و خوشبختانه همکاران ما تلاش های زیادی کرده اند و ما امروز به نتایج خوبی دست یافته ایم.


برچسب ها: کنفرانس - دریاچه زریوار - زریوار - کنفرانس ملی - دریاچه - همکاری های علمی - نقطه عطفی
آخرین اخبار سرویس:

کنفرانس زریوار نقطه عطفی در حفاظت از این گنجینه طبیعی است

کنفرانس زریوار نقطه عطفی در حفاظت از این گنجینه طبیعی است