مطالب مرتبط:
تاکید سازمان بازرسی کشور به دولت برای تعیین تکلیف کالاها در گمرکات
رییس سازمان بازرسی کل کشور: ترخیص تجهیزات دستگاه زباله سوز نوشهر سرعت گیرد
بررسی بنادر و گمرکات کشور برای جلوگیری از دپوی غیرضروری کالاها
بررسی قضایی تمامی بنادر و گمرکات کشور برای جلوگیری از انباشت غیرضروری کالاها
برای جلوگیری از دپوی غیرضروری کالاها تمامی بنادر و گمرکات کشور بررسی خواهند شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404 ساعت 18:402025-05-15اقتصادي

تاکید سازمان بازرسی کشور برای لزوم تعیین تکلیف کالاها در گمرکات


رییس سازمان بازرسی کشور با اشاره به گلایه مندی برخی تولیدکنندگان از معطل ماندن کالای آنها در گمرکات، گفت: دولت باید در این زمینه ورود پیدا کند که اگر چنانچه مشکلی در وزارت صمت در رابطه با ثبت سفارش  و تخصیص ارز وجود دارد هرچه سریع تر برطرف شود.

- تاکید سازمان بازرسی کشور به دولت برای تعیین تکلیف کالاها در گمرکات ایسنا/مازندران رییس سازمان بازرسی کشور با اشاره به گلایه مندی برخی تولیدکنندگان از معطل ماندن کالاهای انها در گمرکات، گفت: دولت باید در این زمینه ورود پیدا کند که اگر چنانچه مشکلی در وزارت صمت در رابطه با ثبت سفارش  و تخصیص ارز وجود دارد هرچه سریع تر برطرف شود.

ذبیح اله خداییان پنج شنبه 25 اردیبهشت در حاشیه سفر به نوشهر در جمع خبرنگاران با اشاره به برخی مشکلات و مسائل مطرح شده توسط مردم و مسئولان در شهرستان نوشهر، اظهار کرد: در این سفر زندان نوشهر افتتاح شد و به میمنت حضور رییس قوه قضاییه 73 زندانی نیز ازاد شدند و بسته های معیشتی به زندانیان اهدا شد.

وی به مشکل نیروگاه زباله سوز نوشهر اشاره کرد و گفت: در این جلسه مقرر شد برای تصفیه شیرابه زباله ها اقدام به نصب فیلتر شود همچنین در مورد ممانعت از پذیرش زباله و پسماند برخی از شهرستان ها مقرر شد پذیرش صورت گیرد و نسبت به زباله سوزی آن شهرستان ها هم اقدام شود.


برچسب ها: سازمان بازرسی کشور - سازمان بازرسی - بازرسی کشور - رییس سازمان بازرسی - تولیدکنندگان - بازرسی - سازمان
آخرین اخبار سرویس:

تاکید سازمان بازرسی کشور برای لزوم تعیین تکلیف کالاها در گمرکات

تاکید سازمان بازرسی کشور برای لزوم تعیین تکلیف کالاها در گمرکات