مطالب مرتبط:
روز خوب پینگ پنگ ایران کامل شد، نابغه هم برد
بازار بورس افسار پاره کرد/ رکورد شکنی تاریخی بازار بورس همه را در بهت فرو برد
کابوس بی جام برای پپ؛ سیتی فصل را بدون حتی یک جام به پایان برد
بازار بورس افسار پاره کرد/ رکورد شکنی تاریخی بازار بورس همه را در بهت فرو برد
«دریاچه هانگژو»: داستانی شگفت انگیز از چین که شما را به سفری فراموش نشدنی می برد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 ساعت 10:462025-05-18اقتصادي

سرما بیش از 25هزار تُن از محصولات زراعی همدان را از بین برد


رییس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت: 58 هزار و 488 هکتار از محصولات زراعی این استان براثر سرمازدگی دچار خسارت شد.

- ایسنا/همدان رییس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت: 58 هزار و 488 هکتار از محصولات زراعی این استان براثر سرمازدگی دچار خسارت شد.

حوریه سادات نیک سیر یکشنبه 28 اردیبهشت در ستاد بحران کشاورزی، افزود: 58 هزار و 488 هکتار از محصولات زراعی این استان براثر سرمازدگی دچار خسارت شدند که این خسارت موجب از بین رفتن 25 هزار و 379 تُن از محصولات زراعی شده است.

رییس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی با بیان اینکه سرمازدگی 20 هزار و 23 میلیارد ریال خسارت به کشاورزان و باغداران همدانی وارد کرد، ادامه داد: همچنین سرما به 15 هزار و 541 هکتار از باغات استان خسارت وارد کرد و 32 هزار و 634 تُن از محصولات باغی استان همدان از بین رفت.

وی با بیان اینکه بیشترین میزان خسارت در بخش زراعی در شهرستان کبودرآهنگ به وسعت 53 هزار هکتار بوده است، افزود: بیشترین خسارت باغات نیز در شهرستان ملایر به وسعت پنج هزار هکتار بوده است.

نیک سیر با اشاره به اینکه در اثر پدیده سیل خساراتی که به شهرستان ها وارد شده در بخش محصولات زراعی 280 هکتار و محصولات ب


برچسب ها: محصولات زراعی - سازمان جهاد کشاورزی - کشاورزی - محصولات - مدیریت بحران - جهاد کشاورزی - کاهش مخاطرات
آخرین اخبار سرویس:

سرما بیش از 25هزار تُن از محصولات زراعی همدان را از بین برد

سرما بیش از 25هزار تُن از محصولات زراعی همدان را از بین برد