مطالب مرتبط:
بروجردی: منافع ملی، خط قرمز است/ مذاکرات آفتی به نام اسراییل دارد
بروجردی: منافع ملی، خط قرمز است/ مذاکرات آفتی به نام اسراییل دارد
15 هزار هکتار جنگل درگیر آفت جوانه خوار بلوط در کهگیلویه و بویراحمد
چرا بیت کوین نتوانست به مرز 100 هزار دلار برسد؟ تحلیل واکنش بازار به گزارش NFP
آفت سن به جان گندم زارهای مراغه افتاد؛ واکنش سریع جهاد کشاورزی 
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 12 اردیبهشت 1404 ساعت 19:102025-05-02سياسي

علاءالدین بروجردی : مذاکرات دو آفت دارد که تمایلی ندارند به نتیجه برسد


فضای سه دور مذاکرات برگزار شده تاکنون نسبت به انتظارات تحلیلگران مثبت تر بوده و سرعت پیشرفت مذاکرات برخلاف انتظار اولیه محافل سیاسی جهان بوده است.

- علاءالدین بروجردی گفت: فضای سه دور مذاکرات برگزار شده تاکنون نسبت به انتظارات تحلیلگران مثبت تر بوده و سرعت پیشرفت مذاکرات برخلاف انتظار اولیه محافل سیاسی جهان بوده است.

تصور اولیه این بود که فضای مذاکرات در دور اول و دوم این قدر مثبت نباشد، دو دور مذاکرات صورت گرفته باعث شد برخی گمانه ها درخصوص این گزاره که آمریکا به دنبال حل این معضل چندده ساله است، مطرح شود.

علاءالدین بروجردی؛ عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: این فضا نشان می دهد آمریکایی ها، به هر دلیلی، به این جمع بندی رسیده اند که مسیرمذاکره با جمهوری اسلامی ایران در مقایسه با سایر گزینه ها، راهکار مفیدتری برای منطقه و خود آمریکاست؛ آمریکایی که به دنبال آن است تا با توجه به سیاست های اقتصادی و اولویت های خود بتواند در محیطی آرام، برنامه های اقتصادی اش راپیش ببرد، زیرا قطعا در شرایط تنش و بحران، امکان بهره وری اقتصادی برای هیچ کشوری در منطقه وجود نخواهد داشت، به ویژه در منطقه حساسی مانند خلیج فارس که اقتصاد آن با اقتصاد جهانی پیوند عمیقی دارد.


برچسب ها: علاءالدین بروجردی - مذاکرات - علاءالدین - انتظار - آمریکا - بروجردی - کمیسیون امنیت ملی مجلس
آخرین اخبار سرویس:

علاءالدین بروجردی : مذاکرات دو آفت دارد که تمایلی ندارند به نتیجه برسد

علاءالدین بروجردی : مذاکرات دو آفت دارد که تمایلی ندارند به نتیجه برسد