مطالب مرتبط:
دین محمدی سرمربی پیکان: استقلال با یک پنالتی ما را برد؛ انتظار داشتم هواداران استقلال مرا تشویق کند
آواز شاد؛ کورس رقص مازنی آتیشی محسن تابنده و ارسطو همون احمد مهرانفر تشویق حضار رو
تشویق و تحسین، بال های پرواز فرزندتان
مشترکان پر مصرف به سمت تامین انرژی مورد نیاز خود از طریق خورشیدی هدایت می شوند
انتقاد یکی از اعضای مجلس به تنبیه بدنی دانش آموزان | معلمی که تنبیه بدنی می کند مشکل روحی دارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 اردیبهشت 1404 ساعت 12:502025-04-27اقتصادي

کم مصرف ها تشویق و پرمصرف ها تنبیه می شوند


در آستانه فصل گرما و افزایش مصرف برق، نگاهی به قبض های برق خانوارها، روایتگر سیاست تازه ای در مدیریت مصرف است؛ سیاستی که در آن کم مصرف ها تشویق و پرمصرف ها با هزینه های سنگین روبه رو می شوند.

- با نزدیک شدن به فصل گرم سال و افزایش زودهنگام دما، هشدارها درباره ناترازی برق و اهمیت مدیریت مصرف جدی تر شده است.

پیش بینی ها نشان می دهد که در دوره اوج بار تابستان، احتمال بروز اختلافی حدود 20 درصد میان تولید و تقاضای برق وجود دارد؛ موضوعی که مسئولان صنعت برق کشور از هم اکنون برای مقابله با آن برنامه ریزی کرده اند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، کاهش بارندگی ها، افت محسوس منابع آب و در نتیجه کاهش حدود 50 درصدی ظرفیت نیروگاه های برق آبی، شرایط را برای تابستان امسال پیچیده تر کرده است.

در این میان، سیاستگذاران بخش انرژی با تدوین 36 برنامه مشخص به دنبال مدیریت این وضعیت هستند؛ برنامه هایی که در سه حوزه صرفه جویی، جابه جایی بار و در صورت لزوم، مدیریت اضطراری بار طراحی شده اند.

مسئولان صنعت برق تأکید دارند که عمده این برنامه ها به حوزه صرفه جویی مربوط می شود.

اقداماتی که هدفشان نه تنها کاهش مصرف، بلکه جلوگیری از فرسایش زیرساخت ها و صرفه جویی در مصرف سوخت است.


برچسب ها: مصرف - مدیریت مصرف - برنامه - کم مصرف ها - مدیریت - پرمصرف ها - سیاست
آخرین اخبار سرویس:

کم مصرف ها تشویق و پرمصرف ها تنبیه می شوند

کم مصرف ها تشویق و پرمصرف ها تنبیه می شوند