مطالب مرتبط:
اهمیت صبر از نگاه امام جعفر صادق(ع)
سرویس دهی رایگان خط دو متروی مشهد در روز شهادت امام جعفر صادق (ع) (4 اردیبهشت 1404)
برگزاری ویژه برنامه های شهادت امام جعفر صادق (ع) در آستانه اشرفیه
مشهد یکپارچه عزادار امام جعفر صادق (ع) می شود
پیام تسلیت باشگاه پرسپولیس بمناسبت سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق(ع)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 اردیبهشت 1404 ساعت 13:002025-04-23سياسي

امام جعفر صادق در شعر سید حِمیَری/مردم به گمراهی درآمدند و من به کیش جعفری درآمدم


سید حمیری که از شاعران خوش ذوق و نیکو سخن بوده و در ستایش اهل بیت(ع) بسیار سروده و فضیلت های امام علی(ع) همچون حدیث غدیر، حدیث مَنزلت، - به گزارش سرویس فرهنگی تابناک، مدح و ستایش پیشوای ششم حضرت جعفر بن محمد(ع) در سروده بسیاری از شاعران پارسی و تازی از گذشته تاکنون نمود و جلوه داشته و شاعران فراوانی، آن حضرت(ع) را به علم، نگاهبانی و پاسبان از شریعت، زُهد و پارسایی، راستی و صداقت و دیگر فضیلت های والای انسانی ستوده اند.

یکی از قدیمی ترین شاعران ستایشگر امام ششم(ع)، سید حمیری از سرایندگانِ معاصر آن حضرت(ع) بوده که در ادامه به فرازهایی از زندگی اش و گوشه ای از اشعار وی اشاره می کنیم؛ سید حِمیَری (اسماعیل بن محمد بن یزید که کنیه اش ابوهاشم بوده) از شاعران بزرگ و نامدار تشیع در سده دوم هجری بوده که پایان عصر اموی و آغاز دوران عباسی را درک نمود.

پدر و مادرش از قبیله اَزد بوده اند.

او از شاعران هم دوره امام جعفر صادق(ع) بوده و آن حضرت(ع) را درک نموده و به هم صحبتی ایشان مفتخر گردیده و در اشعارش نیز آن امام همام(ع) را ستایش گفته و به فضیلتهایی همچون آراستگی، بخشندگی، هدایتگری، علم و دانش، نَسَب شریف و .


برچسب ها: شاعران - ستایش - جعفر - امام - فضیلت - حمیری - قدیمی ترین
آخرین اخبار سرویس:

امام جعفر صادق در شعر سید حِمیَری/مردم به گمراهی درآمدند و من به کیش جعفری درآمدم

امام جعفر صادق در شعر سید حِمیَری/مردم به گمراهی درآمدند و من به کیش جعفری درآمدم