مطالب مرتبط:
معاون قوه قضاییه: پیشگیری از وقوع جرم موضوعی فراقوه ای و نیازمند همکاری همه نهادهاست
معاون قوه قضاییه: پیشگیری از وقوع جرم موضوعی فراقوه ای و نیازمند همکاری همه نهادهاست
کاهش 18 درصدی سرقت در کشور/ پیشگیری از وقوع جرم نیازمند همکاری دستگاه هاست
کاهش 18 درصدی سرقت در کشور/ پیشگیری از وقوع جرم نیازمند همکاری دستگاه هاست
پیشگیری از وقوع جرم موضوعی فراقوه ای و نیازمند همکاری همه نهادها است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 ساعت 14:352025-05-21سياسي

پیشگیری از جرم، وظیفه ای مشترک با همکاری مردم و نهادهاست


قائم مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: پیشگیری از جرم تنها با مشارکت مردم، نهادهای دولتی و سازمان های غیردولتی محقق می شود.

- پیشگیری از جرم، وظیفه ای مشترک با همکاری مردم و نهادهاست ایسنا/کرمان قائم مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: پیشگیری از جرم تنها با مشارکت مردم، نهادهای دولتی و سازمان های غیردولتی محقق می شود.

سید امیر مرتضوی امروز 31 اردیبهشت در همایش طلایه داران پیشگیری و خیرخواهان اجتماعی در محل تالار خیام دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان در آغاز سخنانش با اشاره به اصل 156 قانون اساسی بیان کرد: قوه قضاییه فقط موظف نیست جرم را کشف، تحقیق کند و مجازات را اجرا کند؛ بلکه باید در کنار این وظایف، رویکرد پیشگیرانه، احیاء حقوق عامه، اصلاح مجرمان و همراهی با دیگر نهادها را نیز جدی بگیرد.

او افزود: این مشارکت به معنای دخالت در وظایف دیگران نیست، بلکه تعامل لازم برای حل مشکلات اجتماعی است؛ زندان ها، بهزیستی، آموزش و پرورش، کمیته امداد و سایر دستگاه ها هر کدام وظیفه خود را انجام می دهند، ولی قوه قضاییه هم باید رویکرد اجتماعی و مردمی خود را تقویت کند.

مرتضوی با تأکید بر ضرورت افزایش سرمایه های اجتماعی گفت: ما در دوره ای قرار داریم که می توانیم آن را عصر مشارکت، همدلی و همکاری بنامی


برچسب ها: پیشگیری از جرم - پیشگیری - پیشگیری از وقوع جرم - نهادها - قوه قضاییه - معاونت اجتماعی - اجتماعی
آخرین اخبار سرویس:

پیشگیری از جرم، وظیفه ای مشترک با همکاری مردم و نهادهاست

پیشگیری از جرم، وظیفه ای مشترک با همکاری مردم و نهادهاست