مطالب مرتبط:
جهش تولید فولاد و مس با سرمایه گذاری 250 هزار میلیارد تومانی
انتشار اولین تصاویر از دل کانتینرها در بندر شهید رجایی + فیلم
250 کیلوگرم شمش طلا در بورس کالا معامله شد
چاپ و انتشار نوبت دوم آگهی فراخوان مزایده عمومی شرکت آلومینای ایران در روزنامه های
اولین سفر 250 کیلومتری پیام های کوانتومی غیر قابل هک در دمای عادی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 اردیبهشت 1404 ساعت 16:202025-04-27سياسي

انتشار کتابی که برای تالیف آن مولف سراغ بیش از 250 منبع رفته است


کتاب «روان شناسی سیاسی در عصر جهانی شدن» ار محسن حوریان تالیف شده که برای تالیف آن، پژوهشگر سراغ بیش از 250 منبع فارسی و غیرفارسی رفته است.

- کتاب روان شناسی سیاسی در عصر جهانی شدن ار محسن حوریان تالیف شده که برای تالیف آن، پژوهشگر سراغ بیش از 250 منبع فارسی و غیرفارسی رفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، کتاب روان شناسی سیاسی در عصر جهانی شدن به قلم محسن حوریان (دانش آموخته دکتری علوم سیاسی) مشتمل بر دوازده فصل منتشر شده است.

کلیات روان شناسی، مسائل روان شناسی سیاسی، نگرش و توجهات سیاسی، صاحب نظران و نظریه پردازان روانشناسی سیاسی، ایدئولوژی ها و رژیم های سیاسی، روان شناسی احزاب سیاسی و رفتار انتخاباتی، روانشناسی ملی گرایی، روانشناسی نژادپرستی، روان شناسی انتخاباتی، روان شناسی تروریسم و سلامت روانی، روان شناسی روابط بین الملل، روانشناسی بازدارندگی، روانشناسی ریسک پذیری، روانشناسی تکثیر سلاح های هسته ای، روانشناسی رهبران و نخبگان سیاسی از فصول و بخش های این کتاب است که از 169 منبع به زبان فارسی و 94 منبع به زبان انگلیسی استفاده شده است.

کتاب روان شناسی سیاسی در عصر جهانی شدن در 407 صفحه به قلم محسن حوریان روانه بازار کتاب شده است.


برچسب ها: روان شناسی - روان شناسی سیاسی - روان - سیاسی - روانشناسی - جهانی شدن - تالیف
آخرین اخبار سرویس:

انتشار کتابی که برای تالیف آن مولف سراغ بیش از 250 منبع رفته است

انتشار کتابی که برای تالیف آن مولف سراغ بیش از 250 منبع رفته است