مطالب مرتبط:
خاموشی ها دوباره به تهران برگشتند/شکایت برخی مشترکان از مغایرت با ساعات اعلامی
جزییاتی از روند ساخت زباله سوز تهران/ نیاز شدید پایتخت به این پروژه
پدیده های وزنه برداری ایران بر بام جهان
اولین نشست خبری سخنگوی باشگاه استقلال تهران
فرمانده تیپ 230 شهید متاجی گرگان:تعامل بین نیروهای مسلح باعث موفقیت ما خواهد شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1404 ساعت 13:202025-05-07سياسي

از شکایت درباره پروژه بام ری تا تعامل با شهرداری تهران


مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران توضیحاتی درباره پروژه بام ری، خانه پیرنیا و زیست شبانه داد و اعلام کرد که با شهرداری تهران در تعامل هستند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، علی طلوعی مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران در نشستی با خبرنگاران به سوالات متعدد آنها که بیشتر حول موضوع میراث فرهنگی بود پاسخ داد و معاون او هم در تکمیل صحبت ها مواردی را اعلام کرد.

یکی از این سوالات درباره پروژه بام ری بود که طلوعی با تاکید بر اینکه با شهرداری تعاملات خوبی در حوزه گردشگری دارند درباره این پروژه جنجال برانگیزی که فعالان میراث فرهنگی و حتی اداره کل با آن مخالف است، بیان کرد: در این زمینه شکایت کرده ایم و جز توقف پروژه چیزی نمی خواهیم ما به دنبال آن هستیم که اینجا یک سایت موزه شود.

سعادتی معاون میراث فرهنگی استان تهران در ادامه بیان کرد: ما در میانه کار توانستیم یک ناظر بگذاریم بازدیدها به صورت مستمر هر روز انجام می شه در خصوص ساخت و ساز در ری از سطح زمین و پایین تر هیچ گونه دستورالعملی نداریم پژوهشگاه میراث فرهنگی می گوید داریم ولی ما نداریم.

طلوعی همچنین گفت: خانه ای که این روزها خبری درباره آن منتشر شده، خانه ولی الله پیرنیا بود ولی برخی آن را به عنوان خانه هرمز پیرنیا اعلام کردند.


برچسب ها: میراث فرهنگی استان تهران - میراث فرهنگی - مدیرکل میراث فرهنگی - استان تهران - فرهنگی - تهران - شهرداری تهران
آخرین اخبار سرویس:

از شکایت درباره پروژه بام ری تا تعامل با شهرداری تهران

از شکایت درباره پروژه بام ری تا تعامل با شهرداری تهران