مطالب مرتبط:
تهران در آستانه توفان؛ هشدار هواشناسی درباره رگبار و رعد و برق
آغاز طوفان تندری و رعد و برق در تهران
رعد و برق در خرم آباد
برنامه قطعی برق کردستان یکشنبه 14 اردیبهشت 1404 + ساعات خاموشی برق سنندج یکشنبه 14 اردیبهشت 1404
برنامه قطع برق کردستان و سنندج امروز یکشنبه 14 اردیبهشت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 ساعت 10:552025-05-04اجتماعي

هشدار رعد و برق و خطر صاعقه در ارتفاعات کردستان


کارشناس اداره کل هواشناسی استان کردستان از احتمال بارش باران، رعد و برق و خطر صاعقه در ارتفاعات کردستان خبر داد.

- ایسنا/کردستان کارشناس اداره کل هواشناسی استان کردستان از احتمال بارش باران، رعد و برق و خطر صاعقه در ارتفاعات کردستان خبر داد.

ریحان امیدی راد در گفت وگو با ایسنا، از ادامه بارش های بهاری در استان خبر داد و اظهار کرد: طبق اعلام اداره هواشناسی استان، امروز و فردا کردستان شاهد فعالیت سامانه بارشی خواهد بود که با رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید و احتمال تگرگ همراه است، همچنین خطر صاعقه امروز به اوج خود می رسد.

وی در ادامه ضمن هشدار نسبت به شرایط جوی ناپایدار افزود: فعالیت سامانه بارشی حال حاضر تا صبح سه شنبه ادامه دارد و برای امروز نسبت به فردا شدت بیشتری پیش بینی کی شود.

امیدی راد با بیان اینکه برای امروز در بعضی ساعات رگبار باران همراه با رعد و برق و باد شدید و احتمال تگرگ هم پیش بینی می شود، گفت: نکته حائز اهمیت این است که برای امروز خطر رخداد صاعقه خیلی بالا است و از هم استانی های عزیز تقاضا داریم از قرار گرفتن در مکان های مرتفع یا قرار گرفتن در مکان باز مثل دشت و صحرا جداً خودداری کنند.

وی بیان کرد: امروز برای کل استان بارش باران و برای فردا نیز بیشتر برای نیمه شرقی استان این شرایط پیش بینی می شود.


برچسب ها: کردستان - کارشناس اداره کل هواشناسی - رعد و برق - فعالیت سامانه بارشی - خطر صاعقه - اداره کل هواشناسی - استان کردستان
آخرین اخبار سرویس:

هشدار رعد و برق و خطر صاعقه در ارتفاعات کردستان

هشدار رعد و برق و خطر صاعقه در ارتفاعات کردستان