مطالب مرتبط:
تغییر ساعات کاری ادارات و سازمان های دولتی از شنبه 20 اردیبهشت ماه
اطلاعیه رسمی درباره تغییر ساعات کاری ادارات دولتی از شنبه 20 اردیبهشت
ساعات کاری ادارات در استان البرز تغییر کرد
پنجشنبه ها در قم تعطیل شد/ تغییر ساعات کاری ادارات
تعطیلی پنجشنبه های مرکزی تا پایان شهریور ماه/ تغییر ساعات کاری ادارات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1404 ساعت 18:402025-05-07اقتصادي

ساعات کاری ادارات هرمزگان کاهش یافت


معاون استاندار و دبیر شورای اداری هرمزگان از تغییر ساعات کاری ادارات، بانک ها و شهرداری های استان به 6 صبح تا 13 و تعطیلی روزهای پنج شنبه تا پایان شهریور 1404 خبر داد.

- بندرعباس-معاون استاندار و دبیر شورای اداری هرمزگان از تغییر ساعات کاری ادارات، بانک ها و شهرداری های استان به 6 صبح تا 13 و تعطیلی روزهای پنج شنبه تا پایان شهریور 1404 خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، محسن خاکی نهاد، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان، با اشاره به مصوبه کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی در تاریخ 16 اردیبهشت 1404، اعلام کرد: به منظور صرفه جویی در مصرف انرژی، حفظ پایداری شبکه سراسری برق و تأمین آسایش مردم، با موافقت رییس جمهور محترم، ساعات کاری کلیه دستگاه ها، مؤسسات عمومی دولتی و غیردولتی، بانک ها، بیمه ها و شهرداری های استان از 20 اردیبهشت 1404 از ساعت 6 صبح تا 13 تعیین شده است.

وی افزود: همچنین، روزهای پنج شنبه از 20 اردیبهشت تا 31 شهریور 1404 در سراسر کشور تعطیل خواهد بود ساعات کاری واحدهای عملیاتی، خدماتی، آموزشی و بهداشتی مانند بیمارستان ها و مراکز درمانی مطابق تصویب نامه هیئت وزیران تنظیم می شود و کسری ساعات اداری از طریق دورکاری جبران خواهد شد.


برچسب ها: ساعات کاری - تغییر ساعات کاری - استان - هرمزگان - معاون استاندار - استاندار - شورای اداری
آخرین اخبار سرویس:

ساعات کاری ادارات هرمزگان کاهش یافت

ساعات کاری ادارات هرمزگان کاهش یافت