مطالب مرتبط:
تکریم مقام شهدا ترویج ارزش های انسانی و اسلامی است
سند ملی توسعه علوم و فناوری های کوانتومی تصویب شد
شهردار دماوند خواستار رفع موانع توسعه و بهبود وضعیت «تیزآب» شد
تخصیص 1000 میلیارد تومان برای توسعه فضا های آموزشی سیستان وبلوچستان
طول مسیر بزرگراه شهید بروجردی توسعه یافت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 اردیبهشت 1404 ساعت 19:352025-04-21سياسي

اگر منابع انسانی محور توسعه نباشد، به جایی نمی رسیم


معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه گفت: توسعه بدون منابع انسانی فاقد معناست و هیچ برنامه ای بدون توجه به انسان و ظرفیت های ذهنی او به نتیجه نخواهد رسید.

- ایسنا/کرمانشاه معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه گفت: توسعه بدون منابع انسانی فاقد معناست و هیچ برنامه ای بدون توجه به انسان و ظرفیت های ذهنی او به نتیجه نخواهد رسید.

جلیل بالایی، امروز(اول اردیبهشت) در نشست هم اندیشی معاونان توسعه دستگاه های اجرایی استان کرمانشاه اظهار کرد: این نشست بدون دستور کار مشخص برگزار شد تا فرصتی برای اندیشه ورزی، انتقال تجربه و گفتمان آزاد میان مدیران فراهم شود.

وی افزود: آنچه در ادبیات توسعه مورد توجه قرار دارد، حفظ حرمت آرا و ظرفیت های متنوع انسانی است.

در میز گفتگو، ما به هم نزدیک می شویم، اما یکی نمی شویم، چراکه تفاوت ها منبع غنا و تعالی اند و باید به آن ها احترام گذاشت.

بالایی با اشاره به لزوم مستندسازی تجربیات مدیران و کارکنان باسابقه گفت: هر تار موی سفید مدیران نشانه سال ها تجربه و هزینه ای است که از جیب مردم صرف شده و متأسفانه این سرمایه گران سنگ کمتر مستند و منتقل می شود.

معاون توسعه مدیریت استانداری تاکید کرد: اگر نتوانستیم به گذشته بازگردیم یا آینده را پیش بینی کنیم، باید امروز را دریابیم و از فرصت هم اندیشی


برچسب ها: توسعه - استانداری کرمانشاه - منابع انسانی - کرمانشاه - انسان - منابع - توسعه مدیریت
آخرین اخبار سرویس:

اگر منابع انسانی محور توسعه نباشد، به جایی نمی رسیم

اگر منابع انسانی محور توسعه نباشد، به جایی نمی رسیم